ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 απλές συνήθειες για να αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

1 Απριλίου 2021

4 απλές συνήθειες για να αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά
4 απλές συνήθειες για να αποκτήσετε λαμπερά ξανθά μαλλιά

Tα ξανθά μαλλιά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακά και οι περισσότερες γυναίκες τα λατρεύουν.Μάλιστα όσες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, δύσκολα αλλάζουν χρώμα αλλά συνειδητοποιούν ότι θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να διατηρούνται λαμπερά και να μην ξεθωριάζουν.

Στην προσπάθεια μας, όμως να έχουμε περιποιημένα μαλλιά καθημερινά, εν αγνοία μας τα υποβάλλουμε σε διάφορες διαδικασίες, με συνέπεια να γίνονται εύθραυστα, φριζαρισμένα και με ψαλίδα.Στην πραγματικότητα όμως, η λύση για λαμπερά μαλλιά πιθανόν να βρίσκεται στην αλλαγή φαινομενικά αθώων tiny συνηθειών που τα καταστρέφουν αντί να τα φροντίζουν.

1. Αφήστε στην άκρη την πετσέτα

Προς έκπληξη όλων μας, η πετσέτα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς για τα μαλλιά, καθώς τα βρεγμένα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις βλάβες, και η τριβή καταστρέφει την δομική σύσταση των τριχών και γίνονται πιο εύθραυστα.

2. Διαλέξτε το σωστό σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προιόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα! Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμήσετε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

3. Χαρίστε τους ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Διψάνε και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε! Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες - τις οποίες θα τις αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

jenny.gr

4. Προστασία από την θερμότητα

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει γενικότερα να προστατεύετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι. Πόσο μάλλον όταν τα μαλλιά σας είναι ξανθά. Ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας διάλεξτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρέμα, σπρέι ή λαδάκι. Ό,τι βοηθάει περισσότερο την τρίχα σας από το να καταστρέφεται.

Extra tip:

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν λαμπερά και όχι γεμάτα ψαλίδα, επιλέξτε προσεκτικά τον hair expert που θα εμπιστευθείτε την περιποίησή τους!

Δείτε ακόμη:

Ξανθά μαλλιά και τονισμένα μάτια πάνε μαζί

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.