ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πλεξίδες: Πώς θα κάνετε μόνες σας το πιο εντυπωσιακό χτένισμα του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

8 Ιουνίου 2021

 Πλεξίδες: Πώς θα κάνετε μόνες σας το πιο εντυπωσιακό χτένισμα του καλοκαιριού
Πλεξίδες: Πώς θα κάνετε μόνες σας το εντυπωσιακό χτένισμα του καλοκαιριού

πλεξίδες είναι στιλάτες, διαχρονικές και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ταιριάζουν σε casual look κυρίως αλλά μπορούμε να τις φανταστούμε και σε ένα πιο επίσημο, κομψό, γυναικείο στιλ. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί τρόποι να πλέξετε τα μαλλιά σας.

Η γαλλική πλεξίδα, η πλεξίδα ψαροκόκαλο, η πλεξίδα τυλιγμένη σαν στεφάνι, με αφέλειες, στο πλάι ή και αυστηρή, με χωρίστρα στη μέση. Ανάλογα με το στιλ σας, την διάθεσή σας αλλά και το ταλέντο στο πλέξιμο των μαλλιών υιοθετήστε το κατάλληλο στιλ.

Θυμηθείτε ότι ακόμα και αν έχετε ατημέλητα, ανακατεμένα μαλλιά, κάνοντας μία πλεξίδα μπορείτε να αποκτήσετε ένα κομψό και περιποιημένο χτένισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή το look σας!

Με μια απλή αναζήτηση στο google θα ανακαλύψετε ότι τα tutorials είναι πολλά και δείχνουν step by step πώς να πετύχετε από την πιο απλή, μέχρι την πιο ιδιαίτερη πλεξίδα.

Εμείς για να μην μπερδευτείτε με τα πολλά tutorials, επιλέξαμε για εσάς τα videos που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μόνες σας το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού!

https://www.youtube.com/watch?v=B5oqC2ICFTc

 

https://www.youtube.com/watch?v=GHZsdqHFG-w

Δείτε ακόμη: 7+1 χτενίσματα με πλεξίδες 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.