ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Sophie Turner: Υιοθέτησε το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

7 Ιουνίου 2021

Sophie Turner: Υιοθέτησε το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού στα μαλλιά της
Sophie Turner: Υιοθέτησε το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού στα μαλλιά της

To καλοκαίρι είναι η περίοδος των αλλαγών και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγαπημένες μας stars που δεν σταματούν να μας χαρίζουν έμπνευση. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ηθοποιός, Sophie Turnerη οποία αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ακόμη αλλαγή στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα, στα μαλλιά της. 

Αυτή τη φορά λοιπόν αποφάσισε να αποχαιρετήσει το ξανθό και να υιοθετήσει την απόλυτη τάση του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από τα κόκκινα μαλλιά. Οι περισσότεροι βέβαια θα την θυμούνται ως κοκκινομάλλα μέσα από τον ρόλο της Sansa Stark στο Game of Thrones.

Πρόσφατα, ξαναγύρισε στο κόκκινο χρώμα, επιλέγοντας την πιο υπέροχη απόχρωση που σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε κι εσείς σοβαρά να κάνετε μια ανάλογη μεταμόρφωση. Το καλοκαίρι άλλωστε, το επιβάλλει.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η γοητευτική ηθοποιός εμφανίστηκε σε έναν αγώνα baseball στο πλευρό του συζύγου της, Joe Jonas, δείχνοντας με αυτοπεποίθηση τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

Μάλιστα, έσπευσε να ενημερώσει και τους followers της για την αλλαγή της, ανεβάζοντας στα stories στο Instagram. H ίδια θα συμμετέχει στη νέα αστυνομική σειρά "Τhe Staircase" και ίσως η συγκεκριμένη επιλογή έγινε και για τις ανάγκες του ρόλου.

jenny.gr

Kεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη: Αποτυπώνοντας την ομορφιά των γυναικών με κόκκινα μαλλιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.