ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Sophie Turner: Είπε "ναι" στις αφέλειες και μας εμπνέει για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

Sophie Turner: Είπε "ναι" στις αφέλειες και μας εμπνέει για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας
Sophie Turner: Είπε “ναι” στις αφέλειες και μας εμπνέει για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας

Η ηθοποιός, Sophie Turner, μας συστήθηκε μέσα από την αγαπημένη σειρά  "Game of Thrones" και την ξεχωρίσαμε φυσικά για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά εστιάσαμε και στα λαμπερά μακριά μαλλιά της. Το χρώμα των μαλλιών της μπορεί να άλλαξε  παραπάνω από μία φορές κατά τη διάρκεια της σειράς αλλά το κούρεμά της έμεινε σταθερό στο πέρασμα των χρόνων.

Η σειρά ανήκει στο παρελθόν και η Turner άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο τόσο στην προσωπική της ζωής όσο και στην επαγγελματική της. Πριν λίγους μήνες μάλιστα έγινε και μαμά και όπως φαίνεται όλες αυτές τις αλλαγές στη ζωή της θέλησε να της αποδεχτεί με μία αλλαγή και στα μαλλιά της. 

Η Sophie Turner ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που ποζάρει με αφέλειες και ενθουσίασε τους fans της. Η αήθεια είναι ότι της ταιριάζουν πολύ και κάνουν το συνολικό look της ακόμη πιο fresh και stylish. 

Άλλωστε οι αφέλειες παραμένουν hot τάση και δεν είναι λίγες οι stars που όταν θέλουν να κάνουν μία κομψή αλλαγή στα μαλλιά τους, την επιλέγουν. Είναι μια κούκλα με τις αφέλειες, και αν και εσείς αναζητάτε ένα κούρεμα δεν έχετε παρά να σκεφτείτε τις αφέλειες ή τα curtain bags που και φέτος θα βλέπουμε παντού γύρω μας!

jenny.gr

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο της hair look;

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Αφέλειες: Το μεγαλύτερο hair trend στο street style των fashion weeks 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.