ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Sand bronde: To χρώμα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγετε για διακοπές


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

Sand bronde: To χρώμα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγετε για διακοπές
Sand bronde: To χρώμα μαλλιών που πρέπει να τολμήσετε πριν φύγετε για διακοπές

Αν οι διακοπές σας αργούν ακόμα και σας έχει πάρει από κάτω, υπάρχει πάντα ένας εύκολος τρόπος να ανανεωθείτε και να τις φέρετε στην εμφάνιση σας. Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας. Τα όμορφα μαλλιά είναι ικανά να μας φτιάξουν την διάθεση και το πλούσιο και λαμπερό χρώμα είναι αυτό που θέλουμε. Το καλοκαίρι μάλιστα ακόμα περισσότερο, που τα μαλλιά λάμπουν κάτω από τον ήλιο.

Αν ψάχνετε για μια αλλαγή, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να διατηρήσετε το χρώμα σας low-key μπορείτε να επιλέξετε ένα μείγμα καστανού με ξανθό πιο γνωστό ως «bronde».

Το καλύτερο κομμάτι στο «bronde»; Είναι πως είτε το φυσικό σας είναι πιο ανοιχτό είτε είναι πιο σκούρο, μπορείτε με την βοήθεια του hair colorist σας, να βρείτε ένα συνδυασμό χρωμάτων που σας ταιριάζει.

Πρόκειται για μια επαγγελματική τεχνική που απαιτεί έναν master του balayage. Το sand bronde είναι μια απόχρωση, ιδανική για το καλόκαίρι με φυσική, μουντή βάση που παραπέμπει στους τόνους της άμμου. Το sand bronde δείχνει ακόμα πιο πολυτελές.

Για ένα πιο φωτεινό και εντυπωσιακό χρώμα ζητήστε από τον κομμωτή σας μια πιο ζεστή βάση στην οποία θα προσθέσει διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού. Για ένα πιο ήσυχο look ζητήστε μια απαλή απόχρωση στη ρίζα. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι με το πέρασμα του χρόνου καθώς τα μαλλιά θα μακραίνουν θα συνεχίζουν να δείχνουν φυσικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.