ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kαλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση: Ιδέες για stylish χτενίσματα


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2021

Kαλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση: Ιδέες για stylish χτενίσματα
Kαλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση: Ιδέες για stylish χτενίσματα

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις πραγματοποιούνται πλέον με καλεσμένους και μαντεύουμε ότι όλο και σε κάποιο μυστήριο είστε καλεσμένες. Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των ατόμων που θα παραστούν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ως wedding guests δεν θα είστε εντυπωσιακές. 

Το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε το τέλειο look για τους γάμους ή βαφτίσεις. Εδώ μπαίνουμε εμείς, που σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τα μαλλιά σας. Δημιουργήστε stylish hair looks με απλά βήματα και αναβαθμίστε το outfit σας στη στιγμή!

Ένα χτένισμα λοιπόν μπορεί να είναι το άγγιγμα που κρατάει το τελικό outfit chic και όμορφο για αυτό συγκεντρώσαμε δέκα εντυπωσιακά hair looks που αν τα επιλέξετε θα αποτελέσουν το κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισής σας και σίγουρα θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν είστε καλεσμένες σε νησί τότε τα λουλούδια στα μαλλιά και οι πλεξίδες είναι ιδανικά για το χτένισμα που θα επιλέξετε αφού αποπνέουν αυτό το αέρινο στιλ, αν πάλι είστε στην πόλη φυσικά μπορείτε να παίξετε με αξεσουάρ αλλά σε πιο minimal ύφος. Τα αξεσουάρ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιμεληθείτε και μόνες σας το χτένισμα που θα διαλέξετε χωρίς πολύ κόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.