ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 μάσκες που θα χαρίσουν απίστευτη λάμψη στα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

3 Δεκεμβρίου 2021

10 μάσκες που θα χαρίσουν απίστευτη λάμψη στα μαλλιά σας
10 μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη

Η περιποίηση των μαλλιών είναι ένα κεφάλαιο μόνο του στην ομορφιά. Σίγουρα θα έχετε ακούσει από τους ειδικούς πως η συστηματική φροντίδα προσφέρει λάμψη και υγεία. Τα σωστά σαμπουάν, τα conditioners και φυσικά οι μάσκες μαλλιών είναι ορισμένα από τα όπλα που θα μεταμορφώσουν στη κυριολεξία τα μαλλιά σας. Εμείς σήμερα θα σταθούμε στις μάσκες μαλλιών οι οποίες θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας προς το (πολύ) καλύτερο.

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος εφαρμογής της μάσκας μαλλιών;

Ξεκινάτε το λούσιμο με το σαμπουάν σας και στη συνέχεια εφαρμόζετε το conditioner στις άκρες. Αφήνετε το conditioner να δράσει για περίπου 3 λεπτά και ξεπλένετε. Ακολουθεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα καθώς εφαρμόζετε τη μάσκα σας από τη ρίζα έως τις άκρες και την αφήνετε να δράσει για 5 λεπτά (ή όσο θέλετε, μόνο καλό θα κάνει).

jenny.gr

Τέλος, ξεπλένετε καλά και συνεχίζετε με το στέγνωμα των μαλλιών σας, αφού έχετε χρησιμοποιήσει ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν. Επιπλέον, κάτι που κάνω και έχω διαπιστώσει διαφορά στα μαλλιά μου, είναι ότι όταν έχω χρόνο εφαρμόζω πρώτα τη μάσκα προκειμένου να δράσει και μετά να ολοκληρώνω με το conditioner, που θα «κρατήσει» όλες τις ουσίες της hair mask.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες μάσκες της αγοράς που θα σας χαρίσουν μεταξένια μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.