ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Zendaya άλλαξε χρώμα μαλλιών και φέρνει την άνοιξη που χρειαζόμαστε


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2022

H Zendaya άλλαξε χρώμα μαλλιών και φέρνει την άνοιξη που χρειαζόμαστε
Η Zendaya μόλις μας χάρισε την έμπνευση που είχαμε ανάγκη για τις πρώτες ημέρες της άνοιξης. Η λαμπερή ηθοποιός άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και μας κάνει να θέλουμε να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο

Κάθε της look είναι ξεχωριστό τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην καθημερινή της ζωή και δικαιωματικά αξίζει τον τίτλο του beauty icon. Αυτό που μας αρέσει είναι ότι σε κάθε της εμφάνιση πειραματίζεται τόσο στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Το τελευταίο διάστημα είχε υιοθετήσει ένα φυσικό καστανό με κόκκινους τόνους που τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά της και χάριζε φως στο πρόσωπο της. Εν όψει όμως της άνοιξης η Zendaya θέλησε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς της ταιριάζει εξίσου πολύ!

Η σταρ άφησε το καστανό της και επέλεξε μια γλυκιά ξανθιά απόχρωση που είναι ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι μια super απόχρωση που ταιριάζει σε σκουρόχρωμα δέρματα καθώς δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Η ίδια αποκάλυψε το νέο της hair look μέσα από τα Instagram stories της.

Ποζάρει λοιπόν με τέλειες μπούκλες της που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το νέο της χρώμα.

Jenny.Gr

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.