ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Natural Nails: Η τάση στο manicure για το καλοκαίρι 2022


Ελένη Τσούτση

26 Μαΐου 2022

Natural Nails: Η τάση στο manicure για το καλοκαίρι 2022
Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τα περίπλοκα manicure και τα έντονα σχέδια

Τα περιποιημένα άκρα θα είναι πάντα μια διαχρονική τάση. Οι περισσότερες γυναίκες πλέον προτιμούν τα πιο φυσικές αποχρώσεις που κάνουν τα νύχια να δείχνουν καθαρά και φροντισμένα. Τα ημιδιάφανα, γαλακτερά και απαλά ροζ βερνίκια συνεχίζει να είναι η top επιλογή και αυτή τη σεζόν.

Το συγκεκριμένο trend έχει ήδη καταλάβει το Ιnstagram και αλλάζει έντονα μορφή σε κάθε περίπτωση, αφού με λίγη φαντασία, προσαρμόζεται σε κάθε στιλ και ύφος.

Μετά το πρώτο βήμα, που δεν είναι άλλο από το πέρασμα μίας διάφανης βάσης, μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε γραμμές, βούλες και τρίγωνα που με μια ιδιαίτερη αισθητική, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Με τη διάθεση να ανεβαίνει, το καλοκαίρι καταφτάνει, ενώ η ανανέωση γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του. Για τη φετινή σεζόν λοιπόν επιλέξετε κομψά nude nails και χαρίστε ένταση στα χέρια σας με αξεσουάρ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS