ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η πιο hot τάση στα μαλλιά είναι το French Balayage - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Ελένη Τσούτση

24 Μαΐου 2022

Η πιο hot τάση στα μαλλιά είναι το French Balayage - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
To καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή των αλλαγών

Από τα καθημερινά μας outfits που αποκτούν χρώμα και ζωντάνια μέχρι το χρώμα των μαλλιών μας. Αν κάτι αγαπάμε περισσότερο οι γυναίκες είναι αλλάζουμε τα μαλλιά μας και να ανακαλύπτουμε μία νέα εκδοχή του εαυτού μας. Μια τάση που έρχεται και φέτος να μας χαρίσει extra αυτοπεποίθηση είναι το French Balayage. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία hair trends των τελευταίων σεζόν που κατακλύζει το feed μας στο Instagram.

Δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει η νούμερο ένα προτίμηση των γυναικών παγκοσμίως και αγαπημένες μας σταρς την προτιμούν όπως η Jennifer Lopez, η Βella Hadid, η Jessica Alba.

Η συγκεκριμένη τεχνική χαρίζει natural αποτέλεσμα και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή. Όπως όλες οι τεχνικές ανανεώνονται και αναβαθμίζονται, έτσι και το balayage. Το French Balayage θα να σας χαρίσει το τέλειο ξάνοιγμα ενώ παράλληλα θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν λοιπόν σκέφτεστε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά εμπιστευθείτε το French Balayage που θα το πετύχει τέλεια ένας επαγγελματίας κομμωτής ανάλογα τόσο με το χρώμα των μαλλιών σας όσο και με τα δικά σας χαρακτηριστικά.

Μέχρι τότε πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.