ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μπλε νύχια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

27 Μαΐου 2022

Τα μπλε νύχια είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού
Οι nail experts ψηφίζουν το μπλε και προτείνουν nail art που θυμίζουν κάτι από θάλασσα

Το καλοκαίρι μας ξεσηκώνει για βόλτες κάτω από τον ήλιο και είναι αδύνατο να μην το συνδυάσουμε με το μπλε. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν φέρτε λίγη από τη μαγεία της θάλασσας στο μανικιούρ σας, δοκιμάστε ιδιαίτερα manicure με απόλυτο πρωταγωνιστή το μπλε.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα πιο συνηθισμένα, καλοκαιρινά χρώματα και σε γενικές γραμμές είστε λάτρεις των σκούρων νυχιών, το μπλε είναι η ιδανική πρόταση για εσάς. Και φέτος θα επιλέξετε την κλασσική, βαθιά απόχρωση που είναι πιο must από ποτέ.

Τιρκουάζ, ηλεκτρίκ, σκούρο, το μπλε σε όλες τους τις εκδοχές είναι υπέροχες και δεν θα ξέρετε ποια να επιλέξετε. Μπορείτε να κάνετε το manicure σας το statement σημείο της εμφάνισής σας. Με ένα scroll down στο Instagram μπαίνουμε απευθείας σε summer mood. Τοπία με παραλίες, καλοκαιρινά outfits, menu γεμάτα χυμούς και φρούτα αλλά και manicure ideas που θυμίζουν θαλασσινό κύμα.

Παρακάτω θα βρείτε πολλές προτάσεις για να ανανεώσετε τα νύχια σας ποντάροντας στο χρώμα του καλοκαιριού:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS