ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα για τις ρυτίδες


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2022

5 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα για τις ρυτίδες
Γιατί η κρέμα ματιών είναι αναγκαία στη ρουτίνα ομορφιάς όσο μεγαλώνουμε;

Καθώς μεγαλώνουμε είναι αναγκαίο να προστατεύσουε τη περιοχή των ματιών, για να καθυστερήσουμε όσο είναι δυνατόν την εμφάνιση ρυτίδων. Όπως για το υπόλοιπο πρόσωπο εφαρμόζουμε serum, για να βοηθήσουμε την κρέμα να διειδύσει στο δέρμα μας, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για την περιοχή των ματιών, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή serum ματιών και στη συνέχεια την κρέμα. Καλό είναι να τη χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλές και ταμποναριστές κινήσεις. Φροντίστε να μη στεγνώνει η κρέμα στη συγκεκριμένη περιοχή αφήστε την κάπως λιπαρή, για να απορροφηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η κρέμα ματιών δεν έχει ηλικία.

Η κάθε κρέμα πρέπει να έχει ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνες που θα συντηρούν και θα φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όσο μεγαλώνουμε, απλά πρέπει να βρίσκουμε μία πιο ενισχυμένη κρέμα σε υαλουρονικό αλλά και βιταμίνες.

Ανάλογα με την ηλικία σας αλλά και τον τύπο της επιδερμίδας σας, πρέπει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν. Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες κρέμες για να πείτε αντίο στις ρυτίδες!

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια, Tzimas Cosmetics

Revitalift Laser Anti-Aging Eye Cream, L' Oreal Paris

Day Wear Eye, Estee Lauder

Eye Balm, Frezyderm

Renergie Multi-lift Creme, Lancome

TAGS