ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ombre nails: Η νέα τάση στα νύχια θα σας φτιάξει τη διάθεση τις βροχερές μέρες


Ελένη Τσούτση

23 Αυγούστου 2022

Ombre nails: Η νέα τάση στα νύχια θα σας φτιάξει τη διάθεση τις βροχερές μέρες
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη απόχρωση που θα επιλέξετε; Το ombre έρχεται για να σας διευκολύνει

Το ombre είναι είναι ένας από τους πιο γνωστούς όρος στο χώρο της ομορφιάς. Το γνωρίσαμε αρχικά στα μαλλιά και πλέον το συναντάμε και στα νύχια. Ειδικά αυτή τη σεζόν που οι τάσεις στο manicure έχουν επηρεαστεί από το teen spirit και από την πολύχρωμη τρέλα που αυτό επιτάσσει, το ombre αποτελεί μία από τις hot επιλογές. Τα χρώματα που αγαπάμε στα βερνίκια νυχιώνέχουν τόσες αποχρώσεις που αναμφίβολα μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς έντονους αλλά και πιο ήπιου χρωματικά.

Συγκεντρώσαμε μερικά ombre manicures σε μπλε, ροζ αλλά και γήινες αποχρώσεις για να εμπνευστείτε για το επόμενο manicure σας. Αν και δεν είμαστε fan του nail art γενικότερα, οι φετινές προτάσεις έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Το ombre είναι μία από αυτές γιατί αν το επιλέξετε με προσοχή θα έχετε ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν βάψετε το κάθε νύχι σας διαφορετικό χρώμα, τα οποία όμως να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, θα δημιουργήσετε ombre nail styling. Χρειάζεται ειδική μέθοδος, από επαγγελματία για να καταφέρετε σε κάθε νύχι να κάνετε το χρώμα να σβήνει ή να αλλάζει. Ακόμα και το two-toned manicure δύο αποχρώσεων που ταιριάζουν θεωρείται ombre. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αρκετοί.

Βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα!

Αν εσάς σας φαίνεται υπερβολικό, τότε πηγαίνετε σε πιο safe επιλογές, όπως ένα κλασσικό κόκκινο μανικιούρ, σαν αυτά που ακολουθούν στην gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.