ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτή είναι η απλή skincare συνήθεια που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

23 Αυγούστου 2022

Αυτή είναι η απλή skincare συνήθεια που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας
Ο καθαρισμός του προσώπου με προϊόντα που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του δέρματος, είναι απαραίτητη συνήθεια

Το καθαριστικό που θα επιλέξετε πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Αποφύγετε την αγορά κάποιου που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς έτσι θα χαλάσετε το pH του δέρματος. Βρείτε την υφή και το προϊόν που ταιριάζει και να το έχετε στο ντουλάπι αλλά και στο νεσεσέρ σας.

Όπως καταλάβατε λοιπόν η συνήθεια λοιπόν που καλό είναι να ακολουθήσετε, για να βοηθήσετε το πρόσωπό σας είναι να το καθαρίζετε αμέσως μόλις μπείτε σπίτι. Καθαρίστε τα χέρια σας και με το ειδικό καθαριστικό προσώπου, κάνετε απαλό μασάζ, ξεπλένοντας με χλιαρό νερό. Σκουπιστείτε με μία καθαρή πετσέτα και απλώστε μικρή ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα, ακόμα και αν είναι απόγευμα ή μεσημέρι.

Θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα, αφού η αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας θα σας ανακουφίσει, ενώ παράλληλα βοηθάτε το πρόσωπό σας να αναπνεύσει.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.