ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Michelle Pfeiffer: Το νέο της κούρεμα είναι η μεγαλύτερη τάση του 2023


Ελένη Τσούτση

14 Δεκεμβρίου 2022

Michelle Pfeiffer: Το νέο της κούρεμα είναι η μεγαλύτερη τάση του 2023
Splash Ideal Images
Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022, η Michelle Pfeiffer δοκίμασε ένα νέο κούρεμα που προβλέπεται να είναι μια από τις top τάσεις της νέας χρονιάς

Η Pfeiffer εμπιστεύτηκε τον hairstylist των celebrities, Chris McMillan και το νέο της hair look είναι φρέσκο και super stylish. Μάλιστα, το αποτέλεσμα το ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή με το ανανεωμένο της look. Πιο συγκεκριμένα, έκανε ένα μακρύ καρέ που ταίριαζε υπέροχα με τα ξανθά της μαλλιά.

Στη λεζάντα η ηθοποιός έγραψε: «Ένα κούρεμα που άργησε πολύ. Σε ευχαριστώ, Chris McMillan».

Το καρέ συνεχίζει να αποτελεί την πιο chic επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της. Παραμένει εδώ και χρόνια η αγαπημένη επιλογή πολλών stars. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, οι περισσότερες stars του Hollywood έχουν τολμήσει να κάνουν καρέ και μας ενθουσίασαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι stars έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με κοντό καρέ που θυμόμαστε ακόμη και σήμερα. Επειδή λοιπόν είναι η εποχή που όλες αναζητάτε την επόμενη αλλαγή για τα μαλλιά σας, αν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, η Michelle Pfeiffer θα σας χαρίσει όση έμπνευση χρειάζεστε!

Τα καρέ μαλλιά δεν απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο στο styling, δείχνουν κομψά και stylish και αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και του 2023. Αν σκέφτεστε κι εσείς να το τολμήσετε, οι επιλογές σας είναι πολλές και τα αξεσουάρ όπως τσιμπιδάκια και οι στέκες είναι οι καλύτεροι σας φίλοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.