ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Balletcore Bun: Η super chic τάση για τα μαλλιά είναι εμπνευσμένη από τις μπαλαρίνες


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

Balletcore Bun: Η super chic τάση για τα μαλλιά είναι εμπνευσμένη από τις μπαλαρίνες
Instagram/@bizceizleyin
Το μπαλέτο δεν έχει επηρεάσει μόνο τον κόσμο της μόδας, αλλά και τον κόσμο της ομορφιάς

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την τάση «Balletcore», η οποία σημειώνει σημαντική άνοδο έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 269 εκατομμύρια views στο TikTok.
Από τα ρούχα μιας μπαλαρίνας όπως τα κορμάκια και οι πουέντ μέχρι ο κομψός κότσος που ολοκληρώνει το ρομαντικό τους look. O συγκεκριμένος κότσος είναι sleek, minimal και κάνει το haircut απόλυτα κομψό.

Ο κότσος «balletcore» μπορεί να γίνει τόσο πολύ ψηλά όσο και χαμηλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το ύφος που θέλετε. Οι hair experts αναφέρουν ότι αυτή η τάση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Αν σας εμπνεύσαμε και θέλετε ένα «γλυκό» χτένισμα, δημιουργήστε έναν κλασικό κότσο. Πιάστε τα ένα δυνατό ponytail στο ύψος που επιθυμείτε και τυλίξτε τα γύρω γύρω. Σταθεροποιήστε το χρησιμοποιώντας φουρκέτες και κλειδώστε το αποτέλεσμα με λακ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το χτένισμα που θα σας λύσει τα χέρια όταν χρειάζεστε ένα κομψό look αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραίοτερα κραγιόν για τον χειμώνα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.