ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σκέφτεσαι να κάνεις αφέλειες; 10 celebrities σου δίνουν το απαραίτητο inspo


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2023

Σκέφτεσαι να κάνεις αφέλειες; 10 celebrities σου δίνουν το απαραίτητο inspo
Instagram/@ patidubroff
Οι αφέλειες είναι μια διαχρονική αξία που αγαπούν όλο και περισσότρες σταρς και αν θέλετε να τις δοκιμάσετε και εσείς, είστε στο σωστό μέρος

Κάθε φορά που ανοίγετε το Instagram, είναι πιθανό να πέσετε σε μια ακόμη σταρ που έκανε αφέλειες. Οι αφέλειες πρωταγωνιστούν και αυτόν τον χειμώνα και αν θέλετε και εσείς να τις δοκιμάσετε, σας έχουμε αρκετή έμπνευση. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κάνει τα πιο iconic κουρέματα με ένα να έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή - οι αφέλειες-φράντζες, χωρίς υπερβολή θα λέγαμε ότι είναι εμβληματικές.

Οι αφέλειες λειτουργούν με όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας χωρίς να αλλάξετε δραστικά το look σας. Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling αφού όσο πιο φυσικό και ανέμελο είναι, τόσο πιο stylish δείχνει. Είτε είναι πολύ κοντές είτε πιο μακριές και ατημέλητες, δίνουν στα μαλλιά αυτό το extra που αναζητάμε.

Φυσικά, το καλύτερο είναι ότι προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και οι επιλογές είναι πολλές. Αυστηρές, ασύμμετρες, curtain bangs, μακριές ή κοντές στη μέση του μετώπου, εξυπηρετούν κάθε σχήμα προσώπου.

Tip: Για να ανανεώσετε τις αφέλειες κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να βάλετε μικρή ποσότητα dry shampoo και να κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα με τα δάχτυλά σας.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω celebrities και βρείτε το στιλ αφέλειας που σας ταιριάζει περισσότερο:

1. Jennifer Lopez - Curtain Bangs

2. Zendaya - Birkin Bangs

3. Margot Robbie - Curtain Bangs

4. Rosalía - Blunt Bangs

5. Emma Chamberlain - Wispy Bangs

6. Dua Lipa - Wispy Bangs

7. Olivia Rodrigo - Curtain Bangs

8. Alicia Keys - Retro Bangs

9. Hailey Bieber - Curtain Bangs

10. Tia Mowry - Curtain Bangs

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.