ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι φράντζα να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου


Ελένη Τσούτση

7 Μαρτίου 2023

Τι φράντζα να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου
Instagram/ @clickmyworld
Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό για να διαλέξεις τη σωστή φράντζα για σένα

Η φράτζα τονίζει την θηλυκότητα, δίνει στιλ και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόσωπο. Η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για την συγκεκριμένη επιλογή στα μαλλιά σας. Τα είδη ποικίλλουν, όμως το ερώτημα είναι ποιος τύπος φράντζας ταιριάζει περισσότερο με το σχήμα του προσώπου.

Οι τύποι είναι διάφοροι και αναλόγως, λοιπόν, τολμήστε να κόψετε τα μαλλιά σας, δυναμιτίζοντας έτσι το στιλ σας.

Αν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, αποφύγετε μία ίσια ή αρκετά πυκνή φράντζα. Προτιμήστε αυτή που πέφτει πλαγίως και ντεγκραντέ στο πρόσωπο. Plus, κολακεύει και εξισορροπεί το πρόσωπο.

Jenny.Gr

Για μακρύ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου συνιστάται η μακριά και πυκνή φράντζα που καταλήγει στην περιοχή των φρυδιών. Είναι η καλύτερη επιλογή για να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου.

Όσες διαθέτουν οβάλ πρόσωπο είναι οι πιο τυχερές, διότι τους ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας. Επίσης είναι το απόλυτο haircut, για όσες επιθυμούν να απογειώσουν το πρόσωπό τους, ιδίως αν επιλέξουν μία πυκνή και γεωμετρική φράντζα.

Τέλος, αν ανήκετε στην κατηγορία: πρόσωπο - καρδιά, επιλέξτε μία μακριά και πολυεπίπεδη φράντζα, που θα πέφτει πλαγίως. Για να εξισορροπιστεί το σαγόνι με το μέτωπο, πρέπει η φράντζα να ξεκινάει πιο κοντή στην περιοχή των ματιών και να καταλήγει μακρύτερη εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά.