ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια Άνοιξη 2023: Οι top τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

6 Μαρτίου 2023

Νύχια Άνοιξη 2023: Οι top τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
@Betina R. Goldstein
Aν λατρεύετε τα nude χρώματα και τα πιο funky και ζωηρά, τα παρακάτω trends θα σας δώσουν την έμπνευση που ψάχνετε αυτή τη περίοδο

H άνοιξη είναι γύρω μας και είμαστε έτοιμες να δοκιμάσουμε περισσότερες τάσεις, να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να αφεθούμε στη δύναμη των χρωμάτων. Ένα ανοιξιάτικο manicure μπορεί σίγουρα να μας ανανεώσει και να μας αλλάξει τη διάθεσή μας. Είτε πρόκειται για floral nail art, είτε για ένα manicure με παστέλ χρώματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι αποτελεί μια πινελιά αισιοδοξίας.

Οι nail experts έκαναν τις προβλέψεις τους και τις μοιράστηκαν με το «Who What Wear» και σε τι κατέληξαν; Θα βλέπουμε περισσότερο πιο φωτεινά χρώματα, όμορφα σχέδια με λουλούδια αλλά και διαφορετικές υφές και φινιρίσματα. To να επιλέξουμε την τέλεια ανοιξιάτικη απόχρωση δεν είναι η πιο εύκολη λύση με τόσες επιλογές αλλά φυσικά είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία για όλες.

Παρακάτω θα βρείτε τις κορυφαίες ανοιξιάτικες ιδέες για νύχια σας και όσο inspo χρειάζεστε για το επόμενο mani σας.

1. Lip Gloss Nails

Η τάση μιμείται το βελούδινο, γυαλιστερό φινίρισμα του lipgloss όταν το εφαρμόζετε στα χείλη. Χαρίζει γυαλάδα (ολοκληρώνεται με μια νότα όμορφης ροζ απόχρωσης) και δημιουργεί ένα «λαχταριστό», φρέσκο αποτέλεσμα. Plus, ταιριάζει τόσο στα κοντά νύχια όσο και στα μακριά.

2. Velvet Nails

Τα βελούδινα νύχια, είναι επίσης μια υπέροχη τάση που είναι δημοφιλής. Τα πιο ανοιχτά χρώματα θα είναι τέλεια για το καλοκαίρι και θα προσθέσουν αυτή την glam αίσθηση στο manicure.

3. Floral Nail Art

Τα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια λοιπόν μπορούν να μας δώσουν μια extra νότα χαράς – floral σχέδια τόσο χωρίς χρώμα όσο και πολύχρωμα μπορεί να είναι η επιλογή σας για το αυριανό mani.

4. Pastel Colours

Αναμφίβολα διακριτικές αλλά και girly, οι pastel αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι και είναι πάντα έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν στο manicure σας, κάνοντάς το σημείο αναφοράς στην εμφάνισή σας.

5. Playful Patterns

Aν είστε πιστές στα σχέδια, οι επιλογές είναι αρκετές, από γεωμετρικά, με glitter και στρας, μέχρι minimal σε neon και pastel αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.