ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάξε μάσκες νυχιών με υλικά που έχεις στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

5 Μαρτίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάξε μάσκες νυχιών με υλικά που έχεις στο σπίτι
@smythsisters
Θέλεις τώρα που έρχεται η άνοιξη να έχεις περιποιημένα άκρα; Οι παρακάτω μάσκες είναι η λύση

Είναι συχνό το φαινόμενο να σπάνε τα νύχια μας και τα αίτια είναι αρκετά. Τα αδύναμα νύχια οφείλονται στη μακρόχρονη χρήση βερνικιών και ασετόν καθώς και στα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Για να φροντίσουμε τα νύχια μας να ξαναγίνουν δυνατά και λαμπερά μπορούμε να δοκιμάσουμε τις δυο παρακάτω DIY συνταγές με απλά υλικά που σίγουρα έχεις στο ντουλάπι του σπιτιού σου:

Jenny.Gr

Mε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

Το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας θα προσφέρουν στα νύχια την ενδυνάμωση που χρειάζονται. Μια φορά την εβδομάδα βυθίστε τα νύχια σε ένα μικρό μπολ με λάδι για 5-10 λεπτά και θα νιώσετε τα νύχια σας πιο απαλά από ποτέ.

Με μηλόξυδο

Μια εύκολη και δραστική λύση για να ανακτήσουν τα νύχια σας τη χαμένη τους γυαλάδα και δύναμη είναι να αναμείξετε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό και μισό φλιτζάνι μηλόξυδο. Προσθέστε μια κουταλιά ζάχαρη και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Βυθίστε τα νύχια σας για 5 λεπτά. Το μηλόξυδο βοηθάει στα κιτρινισμένα νύχια και το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C, απαραίτητη για την ανάπτυξη των νυχιών. Τέλος, η ζάχαρη προσφέρει απολέπιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.