ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σου αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά; Αυτές είναι οι ωραιότερες προτάσεις για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2023

Σου αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά; Αυτές είναι οι ωραιότερες προτάσεις για την άνοιξη
Splash Ideal Images
Οι κόκκινες αποχρώσεις συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους και αυτή την άνοιξη και αν θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό οι παρακάτω ιδέες θα σας χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεστε

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο hot και το αποδεικνύουν όλες οι celebrities που το δοκίμασαν πρόσφατα. Μόνο τον περασμένο μήνα, η Megan Fox, η Chrissy Teigen και η Julia Fox έκαναν το ντεμπούτο τους με μια φλογερή απόχρωση η καθεμία ξεχωριστά. Οι hair colorists αναφέρουν ότι όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη τάση θα απογειωθεί αυτή την άνοιξη.

Τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να σας βγάλουν από το comfort zone σας, ειδικά αν είστε μελαχρινή ή ξανθιά καθώς πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή. Πριν όμως πάρετε τη μεγάλη απόφαση πρέπει να σκεφτείτε: αν πραγματικά σας ταιριάζει το κόκκινο χρώμα με την επιδερμίδα σας αλλά και το χρώμα των φρυδιών σας. Οι experts τονίζουν ότι η πεποίθηση ότι οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές μόνο για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι ένας μύθος. Το μυστικό είναι η σωστή εκδοχή του κόκκινου που θα επιλέξετε.

Αν ακόμη δεν σας πείσαμε να πείτε το «ναι» τότε οι αγαπημένες μας celebrities θα το κάνουν. Το κόκκινο είναι sexy, δεν παιρνάει ποτέ απαρατήρητο και καταφέρνει πάντα να κερδίζει όλα τα βλέμματα. Από το stawberry blonde, τις πιο ζεστές πορτοκαλί αποχρώσεις μέχρι τα πιο σκούρα χάλκινα χρώματα, βρείτε εκείνο που θα σας ενθουσιάσει!

Κάντε scroll και βρείτε τις top αποχρώσεις κόκκινων μαλλιών και όσο inspo χρειάζεστε για να κλείσετε ραντεβού με τον αγαπημένο σας colorist το συντομότερο δυνατόν.

1. Cinnamon Copper

Jenny.Gr
Instagram/@ chrissyteigen

2.Cherry Coke Red

Jenny.Gr
Instagram/@hungvanngo

3.Ginger Spice

Jenny.Gr
Dimitris Giannetos/UNITE Hair

4.Strawberry Blonde

Jenny.Gr
Instagram.com/@marcmena

5.Chocolate Cherry

Jenny.Gr
Instagram.com/@sophiet

6.True Copper

Jenny.Gr
Instagram.com/@florido

7.Apricot Bronde

Jenny.Gr
Instagram.com/@lala

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.