ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Slob: Αυτό είναι το πιο chic κούρεμα της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2023

Slob: Αυτό είναι το πιο chic κούρεμα της άνοιξης
Instagram/@bizceizleyin
Tα κοντά μαλλιά συνεχίζουν να μας απασχολούν μιας και είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων

Ίσως έχετε κουραστεί να διαβάζετε πως τα κοντά μαλλιά αποτελούν μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν αλλά οι celebrity hairstylists δεν σταματούν να μας το αποδεικνύουν μέσα από τις διάσημες πελάτισσές τους. Ένα νέο trend που μας συστήνουν τώρα οι experts είναι το slob. Πρόκειται για ένα κούρεμα που συνδυάζει το bob με την sleek υφή. Είναι ολόισιο και αυστηρό αλλά δείχνει τόσο ανάλαφρο και στιλάτο. Έννοιες αντίθετες αλλά τόσο ταιριαστές στο συγκεκριμένο haircut.

O hairstylist George Northwood μίλησε στο Glamour για το slob και τόνισε ότι είναι ένα απλό κούρεμα αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι δείχνει πάντα τόσο περιποιημένο. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μην σκεφτείτε το styling καθώς ένα σίδερο ισιώματος και λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας haircare λαδάκι θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό look.

«Νομίζω ότι το αυστηρό κούρεμα είναι μια τέλεια επιλογή αν δεν θέλετε να ασχολείστε πολύ με τα μαλλιά σας.», δήλωσε ο Northwood.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.