ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπό της, είναι το inspo της ημέρας


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπό της, είναι το inspo της ημέρας
@carriebradshawreal
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα σου δώσει την έμπνευση για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παρευρέθηκε πρόσφατα σε πάρτι στο Παλάτι του Κένσινγκτον, που έγινε προς τιμήν της ίδιας και του συζύγου της, ηθοποιού Μάθιου Μπρόντερικ. Η εμφάνισή της ήταν λαμπερή καθώς φορούσε ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα που έκανε την τέλεια αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Φυσικά τα μαλλιά της μας κέντρισαν για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον αφού είχαν το sun-kissed εφέ του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, οι ανταύγειες αγκάλιαζαν υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τόνιζαν τα δυνατά στοιχεία της.

Μπορεί το καλοκαίρι να τέλειωσε αλλά αυτό το στιλ ανταύγειας μας απασχολεί ακόμη και σήμερα.Η hair colorist, Τζίνα Γκίλμπερτ, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε για τα μαλλιά της ηθοποιού:

«Φαίνεται ότι ο ήλιος τα έχει αγγίξει. Τα μαλλιά της φαίνονται ακόμη πιο ξανθά και πιο λαμπερά από ό,τι συνήθως». Αυτές οι ανταύγειες είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσει και να ανυψώσει το δέρμα και να τραβήξει την προσοχή στα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου. «Η Σάρα έχει αυτά τα όμορφα κρυστάλλινα μάτια και τονίζονται από αυτά τα πιο ανοιχτόχρωμα κομμάτια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.