ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το executive bob είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού γύρω σου αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

25 Σεπτεμβρίου 2023

Το executive bob είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού γύρω σου αυτό το φθινόπωρο
GettyImages
Θέλεις ένα κομψό κούρεμα με στιλ; Το executive bob είναι η νέα τάση που θα λατρέψεις

Είναι η περίοδος που οι περισσότερες αναζητάμε την επόμενη αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας. Οι τάσεις του φθινοπώρου είναι εδώ για να μας δώσουν έμπνευση και να μας κάνουν να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό. Μία από αυτές είναι το executive bob. Πρόκειται για ένα trend που δίνει φινέτσα και κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Είναι μία statement επιλογή που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

«Τα bob, γενικά, είναι ένα απλό κούρεμα και ταιριάζει σε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, διαθέσεις και στυλ», αναφέρει ο Luke Hersheson, ο οποίος εξηγεί ότι το executive bob δεν ορίζεται απαραίτητα από το σχήμα του, αλλά από τη συνολική του διάθεση και φινίρισμα.

«Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για ένα τέτοιο κούρεμα είναι το χρώμα», λέει ο Hersheson. «Για να επιτευχθεί μια αίσθηση ομοιομορφίας. Αν κάνεις balayage ή ανταύγειες θα χάσει την stylish αυστηρότητά του. Αντίθετα, είναι τέλειο να επιλέξεις ένα χρώμα που θα ολοκληρώσει το hair look».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.