ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Half Ponytail είναι το πιο εύκολο και κομψό χτένισμα της σεζόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Οκτωβρίου 2023

Το Half Ponytail είναι το πιο εύκολο και κομψό χτένισμα της σεζόν
Ένα πρακτικό χτένισμα που μπορείς να αναδημιουργήσεις με διάφορους τρόπους

Κάτω; Πάνω; Ή κάπου ενδιάμεσα; Πολλές από εμάς επιλέγουμε να δημιουργήσουμε χτενίσματα στα μαλλιά μας που δεν είναι απόλυτα σε καμιά από τις δύο βασικές κατηγορίες, με τις αναζητήσεις στο Google για half-up half-down χτενίσματα να αυξάνονται κατά 70%.

Δεν είναι μάλιστα λίγες και οι celebrities που δείχνουν την αγάπη τους σε αυτό το υπέροχο χτένισμα, επιλέγοντάς το τους τελευταίους μήνες για τις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Αν θέλεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπό σου, το half ponytail είναι ένα εξαιρετικά κομψό χτένισμα που αξίζει να δοκιμάσεις. Μπορείς να πειραματιστείς και να το καθοδηγήσεις προς τη διάθεση της επιθυμίας σου.

Πρόσθεσε κοριτσίστικη αισθητική στην εμφάνισή σου, επιλέγοντας να στολίσεις τα μαλλιά σου με το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν, μια κορδέλα ή έναν μεγάλο σατέν φιόγκο, όπως έκανε πρόσφατα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Με όποιον τρόπο κι αν προτιμάς να αναδημιουργήσεις αυτό το χτένισμα, το half-up half-down είναι τέλειο για την εποχή που διανύουμε και όχι μόνο.

Εμπνεύσου από αγαπημένες celebrities και χάρισε τη δική σου ταυτότητα σε αυτό το hairstyle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.