ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γαλλικό μανικιούρ: 3 σύγχρονες προτάσεις που χαρίζουν αέρα ανανέωσης στο κλασικό στιλ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Νοεμβρίου 2023

Γαλλικό μανικιούρ: 3 σύγχρονες προτάσεις που χαρίζουν αέρα ανανέωσης στο κλασικό στιλ
Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αποκτά μοντέρνα διάθεση

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ό,τι ακριβώς το μικρό μαύρο φόρεμα στα ρούχα και τον κόσμο της μόδα. Είναι κομψό, κλασικό και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε γυναίκα. Ωστόσο, μερικές φορές ακόμη και ένα κλασικό στιλ μανικιούρ μπορεί την παρούσα στιγμή να μας φαίνεται λίγο ξεπερασμένο.

Αν είσαι κι εσύ ακριβώς σε αυτή τη φάση που το γαλλικό μανικιούρ σου αρέσει, αλλά θα ήθελες να του προσθέσεις ένα μοντέρνο twist στο επόμενο ραντεβού σου στο nail bar, τότε σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες και πιο κομψές προτάσεις για να αντιγράψεις:

French Half-Moon Combo

Αναβάθμισε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο γαλλικό μανικιούρ, προσθέτοντας ένα design που προσομοιάζει ένα μισοφέγγαρο. Για πιο έντονη αντίθεση, συνδύασε μια ουδέτερη βάση με μια βαθύτερη απόχρωση στις λεπτομέρειες.

Triangle Tips

Αντκατέστησε τις παραδοσιακά στρογγυλεμένες γαλλικές γραμμές με μια πιο γεωμετρική αντίληψη του κλασικού. Για παράδειγμα, δημιούρησε εσύ ή η nail artist σου δύο επικαλυπτόμενα ορθογώνια τρίγωνα. Για να βεβαιωθείς ότι τα τρίγωνα συναντούνται τέλεια στη μέση και διατηρούν ευκρινείς γραμμές, χρησιμοποίησε ταινία ως στένσιλ για να καθοδηγήσεις το πινέλο σου.

Outlined Ombre

Τα ombre tips προσθέτουν ζωντάνια σε ένα κατά τα άλλα κλασσικό γαλλικό μανικιούρ. Μπορείς να επιλέξεις δύο ή και τρία χρώματα να οποία θα σβήνουν ντεγκρανταριστά, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μην «φοβηθείς» τις αποχρώσεις, παίξε μαζί τους και η εμφάνιση του μανικιούρ θα σε αποζημειώσει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.