ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έλαιο μπρόκολου: Το συστατικό που χαρίζει πιο λαμπερά και λιγότερο εύθραυστα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Δεκεμβρίου 2023

Έλαιο μπρόκολου: Το συστατικό που χαρίζει πιο λαμπερά και λιγότερο εύθραυστα μαλλιά
IG @negin_mirsalehi
Για την περιποίηση των μαλλιών, τα πιο απλά συστατικά είναι συχνά τα καλύτερα

Μοιάζει με ένα μαγικό φιαλίδιο από παραμύθι, και όμως το έλαιο μπρόκολου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αποκατάσταση της πυκνότητας και της λάμψης των μαλλιών.
Το μπρόκολο που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ελάχιστα στα καλλυντικά είναι γεμάτο μοναδικά οφέλη ομορφιάς. Το έλαιο σπόρων μπρόκολου με ψυχρή εκχύλιση κάνει θαύματα, ακόμα και στα πιο κατεστραμμένα μήκη μαλλιών.

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, η σύνθεσή του θρέφει σε βάθος τις ίνες της τρίχας χωρίς να τις βαραίνει τα μαλλιά και είναι ιδανικό για τη φροντίδα των σγουρών ή φριζαρισμένων μαλλιών, ειδικά αν είναι ισιωμένα.

Το ελαίου μπρόκολου διευκολύνει το ξεμπέρδεμα των μαλλιών και επαναπροσδιορίζει τις μπούκλες μόλις χτενιστούν τα μαλλιά. Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό είναι το πέπλο λάμψης που αφήνει στα μαλλιά , το οποίο επίσης αποτελεί φυσική προστασία από τη ρύπανση.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη θαυματουργή θεραπεία

  • Καθημερινά: Ζέστανε 5 σταγόνες λάδι ανάμεσα στα χέρια σου και άπλωσέ το στις στις άκρες των μαλλιών.
  • Ως μάσκα: Άπλωσε μια καλή ποσότητα έλαιο μπρόκολου στα μαλλιά και άφησέ το να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα πριν λουστείς.
  • Για εντατική φροντίδα: Ανακάτεψε το έλαιο μπρόκολου με έλαιο καμέλιας (επίσης εξαιρετικά θρεπτικό) και άφησε το μείγμα να δράσει όλο το βράδυ, σαν θεραπεία νυκτός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.