ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Sleeping Beauty: Οι θεραπείες ομορφιάς που αναγεννούν το δέρμα και τα μαλλιά όσο εσύ κοιμάσαι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Δεκεμβρίου 2023

Sleeping Beauty: Οι θεραπείες ομορφιάς που αναγεννούν το δέρμα και τα μαλλιά όσο εσύ κοιμάσαι
IG @irinashayk
Θέλεις να ξυπνάς πιο όμορφη με απαλό δέρμα και λεία, λαμπερά μαλλιά; Εμπνευσμένες από την ασιατική ρουτίνα περιποίησης, αυτές οι μάσκες «δουλεύουν» όσο εσύ κοιμάσαι

Οι Κορεάτισσες ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά όσον αφορά στην ομορφιά. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι βρήκαν το μυστικό της αιώνιας νιότης: μια εμπεριστατωμένη ρουτίνα ομορφιάς αποκλειστικά για τη νύχτα.

Sleeping Pack

Αυτή η κατηγορία προϊόντων αποτελείται από κρέμες, ορούς και μάσκες που εκμεταλλεύονται τα οφέλη της ανάπαυσης για να αναγεννήσουν το δέρμα με αποτέλεσμα να του δίνουν μεγαλύτερη φωτεινότητα όταν ξυπνάς το πρωί. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι πολλές κρέμες ημέρας έχουν επίσης μια παραλλαγή νύχτας και ότι η προσφορά αυτών των προϊόντων επεκτείνεται συνεχώς.

Η βασική αρχή

Επωφελήσου από τις τυπικές 8 ώρες ύπνου, κατά τις οποίες το δέρμα μπορεί να λειτουργήσει πιο ήρεμα επειδή προστατεύεται από τους ρύπους και το καθημερινό στρες. Για το λόγο αυτό η υφή των Sleeping Packs είναι πολύ πιο ελαφριά, σε ορισμένες περιπτώσεις και πιο λιπαρή, ώστε να απορροφάται γρήγορα και να επιταχύνει τη δράση του προϊόντος: ως εκ τούτου, καθήκον τους είναι να διεγείρουν τους μηχανισμούς της κυτταρικής δραστηριότητας, ώστε να βελτιώνουν περαιτέρω την εμφάνιση του δέρματος χάρη σε ένα μείγμα φυσικών συστατικών, όπως λεβάντα, τριανταφυλλιά, εκχύλισμα άνθους πορτοκαλιού, υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba και νερό που, σε συνδυασμό με βιταμίνες, Ωμέγα λιπαρά οξέα και πολυφαινόλες, κάνουν την επιφάνεια του δέρματος πιο συμπαγή εξαλείφοντας τα σημάδια της κούρασης, που εμφανίζονται πρώτα με την πάροδο του χρόνου και μετά αυτά της ηλικίας.

Jenny.Gr
IG @irinashayk

Όχι μόνο το πρόσωπο

Οι ώρες της νύχτας είναι στην πραγματικότητα η ιδανική στιγμή για να κάνεις τα μαλλιά σου πιο όμορφα χάρη σε θεραπείες που ενισχύουν το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Ξεκινώντας από την αναδόμηση του στελέχους, το αποτέλεσμα είναι η τρίχα να είναι πιο απαλή και εύκολα ελεγχόμενη, να προστατεύεται από τη φθορά που προκαλείται από το περιβαλλοντικό στρες και να ενυδατώνεται σε βάθος. Διαθέσιμα σε λάδι ή μάσκα, αυτά τα προϊόντα, ανάλογα με την περίπτωση, μπορούν να εφαρμοστούν σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και να αφεθούν όλη τη νύχτα, ίσως τυλιγμένα σε μια πετσέτα για να μην λερωθεί το μαξιλάρι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.