ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Περιποιηθείτε την ευαίσθητη περιοχή σας


30 Απριλίου 2013

Remington_logo1.jpg

Ένας νέος τρόπος να απαλλαγείτε από την έντονη τριχοφυΐα.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η εμφάνισή σας στην παραλία δεν αργεί. Βγάλτε τα μαγιό από την ντουλάπα σας και προετοιμαστείτε για τα πρώτα μπάνια στη παγωμένη θάλασσα. Ως γυναίκες πρέπει να επιμεληθείτε αρκετά πράγματα. Εκτός από το styling της παραλίας, την αντηλιακή σας προστασία, θα πρέπει να απαλλαγείτε και από την έντονη τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή σας. Η αποτρίχωση είναι ένας αρκετά επίπονος τρόπος που δεν αντέχουν πολλές γυναίκες. Τα ξυραφάκια από την άλλη δημιουργούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα σας.

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την ξυριστική μηχανή Cordless Bikini Trimmer από τη Remington και να κερδίσετε απαλό & μεταξένιο δέρμα στη στιγμή. Προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα και έτσι έχετε τη δυνατότητα να καλωσορίστε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε σε υγρό περιβάλλον θα σας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο. Παρέχεται επιπλέον ξυριστική κεφαλή για τις απαιτητικές λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.