ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Peeling σώματος


11 Σεπτεμβρίου 2013

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Περιποιηθείτε την επιδερμίδα του σώματός σας με μια απολέπιση από τους ειδικούς με προϊόντα υψηλής ποιότητας!

Οι διακοπές τελειώνουν σταδιακά για όλους μας σχεδόν και όσο προχωρά ο Σεπτέμβριος, τόσο ο καθένας επιστρέφει στη βασική του καθημερινότητα. Οι διακοπές και ο ήλιος μας ευεργέτησαν εξαιρετικά, αλλά όπως και όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ υπάρχει η άλλη πλευρά. Όσο ευεργετικός λοιπόν και αν είναι ο ήλιος, τόσο βλαβερός αποδεικνύεται, και μάλιστα όλο και περισσότερο στον καιρό μας από ότι στο παρελθόν λόγω της καταστροφής του περιβάλλοντος. Ρυτίδες, δυσχρωμίες, αφυδάτωση και κυρίως η αύξηση της κεράτινης στοιβάδας ως άμυνα στις εξωτερικές επιθέσεις αποτελούν τις πιο σημαντικές επιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Πρόσωπο και σώμα χρειάζονται ανανέωση άμεσα. Εν τω μεταξύ, εμφανιζόμαστε συνηθισμένοι να ασχολούμαστε μόνο με το πρόσωπό μας το οποίο μάλιστα είναι πιο ανθεκτικό απέναντι στις επιθέσεις ως πιο εκτεθειμένο και συνηθισμένο σε αυτές, ενώ το σώμα είναι αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη. Η επιδερμίδα του σώματος λοιπόν είναι πιο ευαίσθητη και ευάλωτη αφού δεν έχει μάθει να αμύνεται και διψά για… προσοχή.

Όσο κι αν ακούγεται ως πολυτέλεια, είναι ανάγκη να προσφέρουμε αυτό το δώρο στον εαυτό μας: μια υπέροχη, ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος. Αυτή περιλαμβάνει μια απολέπιση με ειδικά προϊόντα –αλάτι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια, ζάχαρη με βανίλια ή kiwi, στη συνέχεια ακολουθεί μια μάσκα με πρωτεΐνη ή με σοκολάτα ή μια ενυδατική μάσκα με φύκια και τελειώνουμε με ένα μασάζ (γενικό, κυκλοφοριακό) με ειδικό προϊόν ενυδάτωσης.

Μετά από αυτήν την περιποίηση, το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί και εσείς θα αισθάνεστε βαθιά ανανεωμένη και ουσιαστικά ευτυχισμένη που προσφέρατε τελικά αυτό το δώρο στον εαυτό σας.

Από τη Μαίρη Αργείτου Πληροφορίες: www.mariaargeitou.gr  / Κάντε like στο facebook fan page (Τηλ. επικοινωνίας: 210-6742622)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.