ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και μαλλιά


TSVIGKOU

7 Νοεμβρίου 2013

beauty-face.jpg

Δώστε μεγάλες δόσεις υγρασίας στο δέρμα και τα μαλλιά σας.

Η μυστική συνταγή των γυναικών που ζουν σε εξωτικά μέρη της γης, για λαμπερό δέρμα και μαλλιά. Δεν έχει πολλά υλικά, παρά μόνο ένα, την αλόη.

Η αλόη είναι πολύ γνωστή για τις μαλακτικές, καταπραϋντικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες. Επίσης, είναι γνωστή για την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα αλλά και τα μαλλιά. Όσες έχετε μια γλάστρα αλόης στο σπίτι είσαστε τυχερές, όσες όμως δεν έχετε δεν πειράζει υπάρχει και για εσάς μια λύση. Το ζελέ της αλόης, η σάρκα του φύλου της, είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλεία. Στην αγορά, θα βρείτε ζελέ αλόης σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Πάρτε λοιπόν, ένα φύλλο αλόης (ή και περισσότερα για μεγαλύτερη ποσότητα), ξεφλουδίστε το και ξεχωρίστε τη σάρκα του. Στην αρχή θα σας είναι λίγο δύσκολο, αλλά αν εξασκηθείτε θα χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά.

Τοποθετήστε τη σάρκα στο multi και χτυπήστε τη για να γίνει ένα λεπτόρρευστο μείγμα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο ή οποιοδήποτε άλλο οργανικό έλαιο.

Απλώστε την αλόη σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών. Αφήστε την αλόη να κάτσει για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλυθείτε και λούστε τα μαλλιά.

Η αλόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε λιπαρά μαλλιά, γιατί θα τα ενυδατώσει σε βάθος χωρίς να αφήσει ίχνος λιπαρότητας ή υπολειμμάτων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.