ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Και μετά τις διακοπές τι;


5 Σεπτεμβρίου 2014

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, αέρας… Λίγο παραπάνω ποτό, ξενύχτι, κάπνισμα, μερικές αμαρτίες στη διατροφή… Αυτά κυρίως είναι όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε ταλαιπωρημένες, αλλά ευχαριστημένες φυσικά, ύστερα από τις διακοπές μας!

Νιώθουμε όμως την ανάγκη να δράσουμε άμεσα για να επανορθώσουμε τις συνέπειες του καλοκαιριού. Το ζητάει ο οργανισμός μας, το σώμα αλλά και το μυαλό μας για να καταφέρουμε να επανέλθουμε δυνατές στους γνώριμους, κλασικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Το πρόσωπό μας έχει άμεση ανάγκη από έναν πολύ καλό καθαρισμό για να αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, το υπερβολικό σμήγμα ή όποιες άλλες ατέλειες του προκάλεσε η έκθεση στον ήλιο. Χρειάζεται άμεση ενυδάτωση καθώς επίσης και κάποιες θεραπείες λάμψης και αναδόμησης με βάση τη Vit.C, η οποία έχει την δυνατότητα να αποκαθιστά τις βλάβες που δημιουργεί η έκθεση στον ήλιο. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι όμορφο και λαμπερό δέρμα είναι μόνο ένα καθαρό δέρμα!

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αμελήσουμε το δέρμα στο σώμα μας, καθώς έχει και αυτό τις ίδιες ανάγκες με το δέρμα του προσώπου. Ένα peeling σώματος που θα το βοηθήσει να αποβάλλει τα, κατά τόπους, διασκορπισμένα νεκρά κύτταρα και μια μάσκα ενυδάτωσης, καθώς επίσης κι ένα μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια και κρέμες πλούσιες σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, θα το ανανεώσουν και θα το κάνουν να λάμψει. Όλα τούτα θα σας προσφέρουν επίσης μία γενικότερη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω μια λάθος αντίληψη που αφορά στο ότι το peeling σώματος αφαιρεί και καταστρέφει το μαύρισμα. Θα έλεγα ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: όταν το δέρμα απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα που του δίνουν μια θαμπή και τραχιά όψη, τότε αυτό αποκτά μια βελούδινη υφή κι ένα υπέροχο, λαμπερό υγιές μαύρο χρώμα.

Τέλος, οργανώστε μια εβδομάδα αποτοξίνωσης με καλή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και μείωση του αλατιού, περιορισμό στο τσιγάρο και το ποτό και επιχειρήστε να επιτύχετε καλό ύπνο. Το δέρμα χρειάζεται συνολική ουσιαστική φροντίδα για να λάμπει!

Πληροφορίες: Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.