ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα μόλις έγινε πραγματικότητα


23 Ιανουαρίου 2015

CLINIQUE-LEGO-In-Hand-Global-3-2καθαρ.jpg

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, όλες θέλουμε να την ακολουθήσουμε θρησκευτικά, αλλά λίγες τη διατηρούμε. Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες αποτυγχάνουμε να κάνουμε μια σωστή περιποίηση, είναι ότι εξακολουθούμε να κάνουμε λάθη. Αν λοιπόν, θέλετε να έχετε λαμπερό και νεανικό δέρμα πρέπει να συνδυάσετε τον καθαρισμό με την απολέπιση και την ενυδάτωση. Ο καθαρισμός είναι από τα πρώτα βήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας, ώστε να ακολουθήσει η απολέπιση, η οποία είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την αποφυγή βακτηριακής λοίμωξης. Τέλος, μην ξεχάσετε την ενυδάτωση, που είναι ζωτικής σημασίας, διότι προλαμβάνει τις ρυτίδες, την ξηρότητα και τη δημιουργία ενός θαμπού δέρματος.

Άρα το κλειδί για μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα είναι ο συνδυασμός των παραπάνω τριών βημάτων. Όμως, πως θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα; Η απάντηση είναι πολύ απλή και ήρθε να τη δώσει για μια ακόμη φορά η Clinique, παρουσιάζοντας  το ΝΕΟ Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές φροντίδες της επιδερμίδας στον κόσμο, συνδυάζοντας τον καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση. Το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ αποτελεσματικό, γιατί το οβάλ σχήμα της κεφαλής από το βουρτσάκι επιτρέπει στοχευμένο καθαρισμό στα δύσκολα σημεία προσέγγισης, σε ανατομικές περιοχές του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων γύρω από τη μύτη, τη γραμμή των μαλλιών και το πηγούνι. Μια δοκιμή του Clinique Sonic System θα σας πείσει ό,τι η τέλεια επιδερμίδα μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργηθεί. Αποκτήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία περιποίησης σε τιμή ευκαιρίας, από τα 119 ευρώ, μόλις στα 84 ευρώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.