ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Spring your beauty – Η Άνοιξη και η Beatific μας ομορφαίνουν!


16 Μαρτίου 2015

beatific-Copy.png

Την πιο γλυκιά, girlie εποχή του χρόνου η διάθεση αλλάζει, βάζουμε τα παστέλ χρώματα και τα φλοράλ σχέδια στη ζωή μας και χαζεύοντας τους ανθισμένους κήπους καλωσορίζουμε  την αισιοδοξία και την ανανέωση που έρχεται σιγά σιγά στην ζωή μας.

Για την φετινή Άνοιξη η γυναικεία φυσική ομορφιά έχει την τιμητική της και επιβάλει καθαρό, λαμπερό πρόσωπο. Υιοθετήστε την νέα τάση φωτίζοντας το πρόσωπό σας με την Illumilift face cream και την Instant beauty booster face mask, καθαρίζοντάς το τέλεια με την Hydra Exfoliator peeling mask, ενυδατώνοντάς το με το Hydrating comfort serum και την Extreme Anti-Aging face cream.

Ετοιμαστείτε για την ανοιξιάτικη ανανέωσή σας συμμετέχοντας στην γιορτή ομορφιάς της Beatific αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν με έκπτωση 30%.

Δώστε λάμψη στο βλέμμα σας, σβήστε τις ρυτίδες και διορθώστε την πυκνότητα του προσώπου, περιποιηθείτε κατάλληλα το σώμα σας για τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία. Αναζωογονηθείτε, ανανεωθείτε και αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά διαλέγοντας από την σειρά των ιατρικών καλλυντικών της Beatific το αγαπημένο σας προϊόν ή ανακαλύπτοντας καινούριες Beatific εμπειρίες.

Η προσφορά ισχύει έως και 30 Απριλίου. Από την προσφορά εξαιρούνται τα Αποκλειστικά Online σετ.

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία και Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.