ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η "Νέα Διάσταση" στο contouring


2 Οκτωβρίου 2015

Eva-Mendes_New-Dimension-Skin-Care_Model-Shot_Global_Expiry-June-2016-980x622-1.jpg

Τελευταία, στο μακιγιάζ μιλάμε συνεχώς για την τέχνη του contouring και το πώς θα το καταφέρουμε μόνες μας. Με πρώτη διδάξασα την Kim Kardashian και πολλές ακόμα celebrities να ακολουθούν, το contouring κατάφερε να γίνει το No 1 makeup trend που έχει ταράξει τον κόσμο των beauty brands. Πινέλα, προϊόντα και τεχνικές κάθε τόσο ξεπροβάλλουν στην αγορά και τάζουν στις γυναίκες ένα πρόσωπο με τονισμένο περίγραμμα και χαρακτηριστικά.

Μέχρι σήμερα για να πετύχουμε το contouring ή το τελευταίο trend strobing όλες αναζητούσαμε τα κατάλληλα προϊόντα, τις αποχρώσεις και τους τρόπους που θα αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας και θα τονίσουμε το περίγραμμα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα φυσικό. Για όσες δεν έχουν ένα έμπειρο χέρι στο μακιγιάζ όμως  η όλη διαδικασία και τα βήματα για ένα πετυχημένο contouring μοιάζουν δύσκολα. Είτε δεν βρίσκουμε τις κατάλληλες αποχρώσεις, είστε δεν βρίσκουμε σωστά τις γωνίες που πρέπει να τονίσουμε.

Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα μέχρι πρόσφατα που έπεσε στα χέρια μία νέα σειρά που φέρνει την επανάσταση στο contouring. Με μόνο μία παλέτα μπορούν να αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου, να φωτίσουν τα δυνατά σημεία του και να “κρυφτούν” τα αδύναμα. Ουσιαστικά πρόκειται για το magic kit που η Estee Lauder δημιούργησε για να κάνει το contouring καθημερινή ρουτίνα της σύγχρονης γυναίκας κι όχι τέχνη για τους λίγους. Ο λόγος γίνεται για τη νέα σειρά New Dimension, η οποία περιέχει 2 shaping προϊόντα -Shape + Sculpt Face Kit και Shape + Sculpt Eye Kit- τα οποία διευκολύνουν τη φωτοσκίαση του προσώπου με μερικές έξυπνες κινήσεις. Μία ματιά στο how to video θα σας πείσει ότι είναι εύκολο να έχετε τονισμένα ζυγωματικά και επιπλέον όγκο όπου θελήσετε σε ελάχιστο χρόνο και δίχως πολύ κόπο.

How to: New Dimension Shape + Sculpt Face Kit

Το καλύτερο σε αυτό το makeup kit είναι ότι οι αποχρώσεις που έχουν επιλεγεί δεν δημιουργούν τις έντονες αντιθέσεις που είναι πολύ πιθανό να δείτε στο πρόσωπό σας με άλλα προϊόντα contouring. To blending της σκούρας με την ανοιχτή απόχρωση της παλέτας γίνεται σχεδόν αβίαστα και το αποτέλεσμα φαίνεται άκρως φυσικό. Το kit για τα μάτια ολοκληρώνει το άψογο αποτέλεσμα και αναδεικνύει το βλέμμα. Αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα μάλλον αυτές οι παλέτες θα γίνουν οι αγαπημένες σας και ίσως αντικαταστήσουν μεγάλο μέρος της διαδικασίας του μακιγιάζ.

Τις παλέτες New Dimension υποστηρίζουν δύο ακόμα προϊόντα που λειτουργούν με φιλοσοφία του contouring βοηθώντας το πρόσωπο να δείχνει νεανικό και να κρατάει τον όγκο και το φυσικό του περίγραμμα. Το New Dimension Shape + Fill Expert Serum και το Expert Liquid Tape είναι σχεδιασμένα από την Estee Lauder να βοηθούν και να βελτιώνουν την νεανική όψη και το φυσικό περίγραμμα του προσώπου κάνοντας τις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπου που βλέπουν την περιποίηση του προσώπου τους. Δύο μαγικά προϊόντα διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με ορατά αποτελέσματα που θα σας αφήσουν άφωνες.

[gallery-487682] Extra tip: Αφού δοκιμάσετε τα 2 shaping kits New Dimension ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μία δόση από το νέο Pure Color Envy Liquid Lip Potion στην απόχρωση που θέλετε. Θα λατρέψετε την αίσθηση που αφήνει στα χείλη αλλά και το πως φαίνονται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.