ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ζήστε την κορυφαία εμπειρία ενυδάτωσης με τη Nivea


2 Δεκεμβρίου 2015

NBD_15608_BodyMilk_Visual_1_PR_Print.jpg

Την εμπιστευόμαστε για περισσότερα από 50 χρόνια, διαχρονική και μοναδική… διευρύνει την γκάμα προϊόντων περιποίησης σώματος με νέα αρώματα που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις!

Εδώ και 50 χρόνια, η NIVEA αποτελεί συνώνυμο της κορυφαίας εμπειρίας ενυδάτωσης, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης σώματος, που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Διαθέτοντας πλούσια γκάμα προϊόντων και υψηλή τεχνογνωσία, η NIVEA είναι η No1* μάρκα περιποίησης σώματος παγκοσμίως, που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για τη μοναδική φροντίδα που χαρίζει στην επιδερμίδα και αποτέλεσμα που διαρκεί.

Απαλή επιδερμίδα, 24ωρη ενυδάτωση και μεγάλη ποικιλία υφών και αρωμάτων, είναι το «μυστικό» της NIVEA. Το «μυστικό» που κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφα, γεμάτες αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα!

80201_01_2013_Nourishing-Body-Milk-dry-skin_PNG

Αν είσαι γυναίκα, ξέρεις πόσο σημαντική είναι η καθημερινή ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Σύμμαχός σου για πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα είναι το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος NIVEA NOURISHING, που  χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα και ένα καλό μασάζ αρκούν για να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που χρειάζεται, αλλά και στον εαυτό σας την προσοχή που του αξίζει. Με μοναδικό άρωμα, πλούσια σύνθεση και θρεπτικά συστατικά, το NIVEA NOURISHING BODY MILK προσφέρει εντατική ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερες από 24 ώρες. Το αποτέλεσμα της λαμπερής επιδερμίδας και η αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας!

89155_Cocoa_250ml_EUNA_cmyk[1]

Τώρα, η NIVEA καλωσορίζει στην ‘οικογένειά’ της τη σειρά COCOA INDULGING σε γαλάκτωμα και κρέμα. Το NIVEA COCOA INDULGING BODY ΜΙLK εμπλουτισμένο με φυσικό βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε, υπόσχεται μία νέα εμπειρία απολαυστικής ενυδάτωσης, με άρωμα κακάο και υφή που θα σας συνεπάρει. Για ακόμα πιο εντατική και βαθιά περιποίηση, που διαρκεί όλη μέρα, δοκιμάστε τη νέα NIVEA COCOA INDULGING BODY CREAM, με τα ίδια συστατικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.