ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Άψογο πρόσωπο και επιδερμίδα και πώς θα τα αποκτήσετε


14 Μαΐου 2016

7159_cosmedica_20150515-copy-2καθετα.jpg

Όλες οι γυναίκες καθημερινά κάνουμε τα πάντα προκειμένου να έχουμε μια λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα. Η επιθυμία όλων των γυναικών είναι να αποκτήσουν ένα άψογο δέρμα, όπου τα σημάδια της γήρανσης και οι ατέλειες θα είναι παρελθόν. Ένα σφριγηλό δέρμα είναι το τέλειο όπλο στον αγώνα που κάνουμε όλες μας για να δείχνουμε νεότερες.

Από τη μια λοιπόν, έχουμε απέναντι μας το χρόνο, ο οποίος είναι αμείλικτος και από την άλλη έχουμε το καλοκαίρι. Ναι σωστά ακούσατε, η εποχή των καυτών σορτς και μπικίνι έχει ήδη φτάσει! Μπορεί το χειμώνα να καμουφλάρετε το σώμα σας, το καλοκαίρι όμως δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια, πρέπει να βγείτε με πόδια και μπικίνι χωρίς ίχνος από μαύρα στίγματα και διογκωμένους πόρους.

Επιθυμείτε ένα πρόσωπο νεανικό και σφριγηλό και ένα σώμα που να μην έχει σπυράκια και κοκκινίλες! Πως θα πετύχετε και τα δυο; Τι πρέπει να κάνετε; Μήπως να αφεθείτε στη μοίρα σας; Και φυσικά όχι, γιατί έχετε την καλύτερη λύση και δεν είναι άλλη από το να επισκεφτείτε το χώρο του Athens Cosmedica. Οι ειδικοί θα σας παρέχουν πληροφορίες και συμβουλές για την κατάλληλη θεραπεία, που θα σας χαρίσει μια λαμπερή και γεμάτη φρεσκάδα επιδερμίδα.

Αν θέλετε ένα λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες και σημάδια, τότε θα δοκιμάσετε τις ραδιοσυχνότητες (RF) σε συνδυασμό με τους υπερήχους (DF). Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος. Επιφέρει ανόρθωση του μετώπου, του κάτω μέρους των ματιών, των φρυδιών, συσφίγγει και ανασηκώνει το δέρμα των παρειών (μάγουλα), μειώνει τους διευρυμένους πόρους, το διπλοσάγονο και διορθώνει όλο το σχήμα του προσώπου και του λαιμού αντίστοιχα καθώς σφίγγει το δέρμα και μειώνει το ζάρωμα. Ενώ το σύστημα των υπερήχων στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα των ιστών και μπορούμε να εστιάσουμε την ενέργεια εκεί που χρειάζεται περισσότερο.

Ενώ όσες θέλετε να απαλλαγείτε από τους έντονους, αντιαισθητικούς μαύρους πόρους που δημιουργούνται μετά από το ξύρισμα, τότε δοκιμάστε το laser alexandrite arion. Η ακτινοβολία από αυτό το laser απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας και χτυπά απευθείας τον θύλακα της, ατροφώντας τον σταδιακά. Το λέιζερ αποτρίχωσης alexandrite arion είναι η καλύτερη μέθοδος καταπολέμησης της άγριας και σκληρής τρίχας όπως επίσης του αντιαισθητικού προβλήματος των διογκωμένων πόρων. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Το Athens Cosmedica κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα. Και πλέον μέλη της Secret Club Card έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τον χώρο και να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσαν, με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους, οι οποίες εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα που διαρκούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.