ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η σωστή περιποίηση για ενυδατωμένο & προστατευμένο πρόσωπο και το καλοκαίρι


9 Ιουνίου 2016

2-6.jpg

Σας έχω πει πολλάκις ότι το καλοκαίρι η ρουτίνα ομορφιάς καλό είναι να διαφοροποιείται, αφού λόγω των συνθηκών αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Δεν θα μπορούσα να μην ακολουθήσω κι εγώ αυτή τη συμβουλή κι έτσι ένα πρωί βγήκα μία βόλτα στην αγορά για να ανακαλύψω τη δική μου περιποίηση γι’ αυτό το καλοκαίρι.

6

Βρέθηκα λοιπόν στην Κηφισιά και μπήκα σε γνωστό πολυκατάστημα, όπου με περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Το ανανεωμένο corner της Estee Lauder δεν μπορεί παρά να σε προσελκύσει και να σε παρασύρει σε ένα μικρό ταξίδι ομορφιάς. Έκανα εκεί την πρώτη μου και, όπως θα δείτε παρακάτω και τελευταία αναζήτηση, προκειμένου να μάθω καινούρια tips για την περιποίηση του προσώπου.

7

Με υποδέχθηκε η εξειδικευμένη αισθητικός και η πρώτη μου ερώτηση είχε να κάνει με το μαύρισμα και την αντιηλιακή προστασία. Έμαθα λοιπόν ότι μπορούμε να έχουμε ένα μαυρισμένο δέρμα χωρίς ωστόσο να το εκθέτουμε σε κίνδυνο χάρη στην τεχνολογία των αντιηλιακών της Estee Lauder που προσφέρουν προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

1

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, τα αντιηλιακά – τόσο του προσώπου όσο και του σώματος - της Estee Lauder έχουν μηχανισμούς που προστατεύουν και από τις γραμμές και τις ρυτίδες που προκαλεί ο ήλιος (UVA-Aging), τη λεγόμενη φωτογήρανση αλλά και από τα εγκαύματα που προκαλούνται (UVB-Burning). Ταυτόχρονα, η αντιηλιακή σειρά Bronze Goddess της Estee Lauder χαρίζει και anti-spot προστασία, προλαμβάνοντας τυχόν πανάδες, κηλίδες και διχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία. Και όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό όμως που θα λατρέψετε στην αντιηλιακή σειρά Bronze Goddess είναι η απαλή κι ανάλαφρη υφή της και το υπέροχο, διακριτικό άρωμα με νότες από κεχριμπάρι και καρύδα.

2

10

Όπως μου θύμισε όμως και η Κατερίνα Κυρίτση, η περιποίηση το καλοκαίρι δεν τελειώνει με την αντιηλιακή προστασία. Το πρόσωπό μας χρειάζεται ενυδάτωση και επανόρθωση από την ταλαιπωρία που δέχεται καθημερινά. Έτσι αναπόφευκτα, η συζήτηση στράφηκε προς τον No1 ορό επιδιόρθωσης, το μαγικό καφέ μπουκαλάκι το Advanced Night Repair. Πρόκειται για ένα προϊόν με καινοτόμα τεχνολογία που λάνσαρε πρώτη η Estee Lauder και καταπολεμά κάθε σημάδι γήρανσης.

4

Μην ξεγελιέστε από το όνομά του! Το φοράμε πρωί και βράδυ αφού καλύπτει τις αντίστοιχες ανάγκες μας. Το πρωί, το βάζουμε πριν το αντιηλιακό μας για να μας προστατεύσει από τους ρύπους και τις άλλες βλαβερές για το δέρμα καιρικές συνθήκες. Δεν το ξεχνάμε όμως το βράδυ! Αφού έχουμε καθαρίσει καλά το πρόσωπό μας, απλώνουμε το Advanced Night Repair για να επιδιορθώσουμε την επιδερμίδα του προσώπου. Αυτό συμβαίνει χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ChronoluxCB, η οποία συμβάλλει στον καθαρισμό και τον συγχρονισμό των δερματικών κυττάρων για ανανέωση του δέρματος στο σωστό χρόνο. Ουσιαστικά αντικαθιστά σε μεγάλο βαθμό της λειτουργίες του οργανισμού κατά τη διάρκεια του ύπνου και προσφέρει στην επιδερμίδα ενέργεια και ζωτικότητα ακόμα κι αν εμείς έχουμε κοιμηθεί λιγότερες από 8 ώρες.

Extra tip: Το Advanced Night Repair δεν μένει στο μπάνιο. Αντίστοιχα είναι πολύ χρήσιμο στο νεσεσέρ της τσάντας αφού λειτουργεί σαν ένα super ανανεωτικό προϊόν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βάλτε το πάνω από το μακιγιάζ αν αισθάνεστε κουρασμένες και αμέσως θα νιώσετε καλύτερα με την επιδερμίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι το μαγικό καφέ μπουκάλι έχει πλούσια σύνθεση, η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ για μαγνητίζει και να θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας.

5

Κι ενώ είχα καταλήξει για τις αγορές μου, τα Pure Color Envy Liquid Lip Potion μου τράβηξαν την προσοχή.

Σε χρώματα άκρως καλοκαιρινά και με υπέροχη αίσθηση στα χείλη, τα liquid lip potion της Estee Lauder θα γίνουν η εμμονή σου για το καλοκαιρινό μακιγιάζ.

3

Εγώ δοκίμασα μία έντονη ροζ απόχρωση. Εσένα ποια θα γίνει η αγαπημένη σου;

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.