ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το μασάζ που μας αδυνατίζει


15 Ιουνίου 2016

hotel-gasthof-zur-post-massage-hot-stone-steine.jpg

Δεν θα σας κρατήσουμε για πολλή ώρα σε αγωνία. Άλλωστε, όλες με το που φτάνει το καλοκαίρι αρχίζουμε να αγχωνόμαστε για την εικόνα μας περισσότερο. Είμαι αρκετά όμορφη; Και, παρότι είναι μεγάλο λάθος να θεωρούμε ότι όμορφες είμαστε όταν είμαστε αδύνατες, δυστυχώς αυτό εξακολουθεί να είναι το κριτήριο μας για την ομορφιά του ίδιου του εαυτού μας. Αυτό το θέμα, όμως, θα το αναλύσουμε περαιτέρω μία άλλη φορά, παρέα. Για την ώρα αποτελεί την αφορμή για να μιλήσουμε για έναν «όμορφο» τρόπο αδυνατίσματος, έτσι ώστε να «σμιλευτεί» στο επόμενο χρονικό διάστημα το σώμα μας και να νιώσουμε... beauty-full!

Ο λόγος για το λεμφικό μασάζ που γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με στόχο την καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου για να επιτευχθεί τελικά η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό μας. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Με άλλα λόγια, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του πρηξίματος και του προβλήματος του τοπικού πάχους, που, συνήθως, συγκεντρώνεται στην περιοχή των γλουτών. Παράλληλα, αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά αποτελεσματικά στο χάσιμο πόντων.

Τα αποτελέσματα είναι βέβαιο ότι είναι ορατά, ωστόσο, πραγματικά αισθητή διαφορά βλέπει κανείς μετά τις πρώτες 5 συνεδρίες. Αξίζει να γνωρίζουμε, επίσης, ότι το λεμφικό μασάζ δεν προκαλεί χαλάρωση, ακόμη κι αν το σταματήσετε. Αντίθετα, γίνεται σύσφιγξη των ιστών αφού, όπως είπαμε, οι κινήσεις είναι ανοδικές.

Bonus info: Ενώ θα φροντίζετε την ομορφιά και την υγεία του σώματός σας, θα διώχνετε μακρυά σας και το στρες, την κόπωση ακόμα και τις ημικρανίες. Όλα σε ένα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.