ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Φρύδια: Πέρα από την αισθητικό σας, εμπιστευτείτε και τον εαυτό σας


9 Αυγούστου 2016

jennifer-connelly-570.jpg

Αγαπητές, κατανοητό ότι όλες θέλουμε να έχουμε έναν άνθρωπο που μπορούμε να εμπιστευόμαστε για τη beauty εικόνα μας, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει κι εμείς μέσα στα χρόνια ούτε και το ένστικτό μας.

Δεν υποστηρίζω καθόλου να διακόψουμε τα ραντεβού μας για τα φρύδια μας, αλλά και οι αισθητικοί άνθρωποι είναι και έχουν κι εκείνοι πίεση χρόνου και δεν μπορούν κάθε μα κάθε φορά να ασχολούνται μαζί μας σαν να είμαστε ο ένας και μοναδικός άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Αν λοιπόν, εσείς δεν θέλετε το κενό ανάμεσα στα φρύδια σας, λόγου χάρη, να είναι τόσο μεγάλο όσο σας το κάνουν μέχρι τώρα, μπορείτε να τους το πείτε -το ότι είναι beauty experts δεν σημαίνει ότι είναι ούτε κάθετοι ούτε απόλυτοι. Αν εκείνοι επιμείνουν για την επιλογή τους, κάτι θα ξέρουν, όμως, πού ξέρετε μπορεί και να σας κοιτάξουν καλύτερα και να κρίνουν ότι είχατε δίκιο. Και έτσι να έχετε την τελική εικόνα που θέλετε στην καλύτερή της εκδοχή, αφού θα περάσετε και πάλι από τα χεράκια τους.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που εσείς σκεφτήκατε μια μέρα πως μάλλον θα σας πήγαινε να μαλακώνατε τη γωνία των φρυδιών σας γιατί θα θέλατε μία πιο γλυκιά εικόνα. Μπορεί και να σας πούνε ότι θα σας ταίριαζε κι αυτό. Ή να συμφωνήσουν κι εκείνες πως θα ήταν καλύτερο να τα "γεμίσετε" κι άλλο -αν αυτό είναι που θέλετε-, παρότι το σχήμα τους είναι ήδη κανονικό και όχι λεπτό.

Μην προσπερνάτε τις σκέψεις που κάνετε και μην ντρέπεστε να τις μοιραστείτε μαζί τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.