ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γαλάκτωμα ή Αφρός: Ποιο είναι καλύτερο για τον καθαρισμό προσώπου;


TSVIGKOU

8 Φεβρουαρίου 2017

20161130-zaf-a160-099.jpg

Την πρώτη εβδομάδα ξεκίνησα να καθαρίζω το πρόσωπό μου με το γαλάκτωμα. Χρειαζόμουν απλά λίγο βαμβάκι και μία μικρή δόση από το προϊόν. Δεδομένου ότι η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή, αισθανόμουν ότι έπρεπε απαραιτήτως να ξεπλυθώ με νερό, αφού ξεβαφτώ. Αυτό είναι κάτι που για άλλους τύπους επιδερμίδας δε χρειάζεται, αντιθέτως μάλιστα η ενυδάτωση που παρέχει το γαλάκτωμα είναι αυτό που αναζητούν πολλές γυναίκες για το πρόσωπό τους. Επιπλέον το γαλάκτωμα είναι αγαπημένο προϊόν, γιατί είναι εύχρηστο και γρήγορο. Η διαδικασία του ξεπλύματος και του σκουπίσματος με καθαρή πετσέτα που έκανα εγώ, είναι εντελώς περιττή.

Πώς να κάνετε layering με τις κρέμες προσώπου

Την άλλη εβδομάδα που χρησιμοποίησα το καθαριστικό σε μορφή musse, παιδεύτηκα κάπως παραπάνω. Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να ρίξω χλιαρό-προς κρύο νερό στο πρόσωπό μου, να κάνω σαπουνάδα με το προϊόν, να ξεπλυθώ και στη συνέχεια να σκουπιστώ με καθαρή πετσέτα. Πιστέψτε με χρονικά δεν είναι το ίδιο με τη χρήση του γαλακτώματος. Από την άλλη όμως προσωπικά αισθανόμουν πιο καθαρό το πρόσωπό μου και επίσης δεν το ένιωθα περιττά λιπαρό. Έβαζα την ενυδατική μου κρέμα και αισθανόμουν υπέροχα.

Αυτό είναι το μυστικό για να δείτε αποτελέσματα από την ενυδατική σας κρέμα

Συμπέρανα λοιπόν ότι η επιλογή προϊόντος, για καθαρισμό του προσώπου στηρίζεται καθαρά και μόνο στον τύπο της επιδερμίδας μας και στο πώς θέλει κάθε γυναίκα να αισθάνεται το πρόσωπό της. Βλέπετε, υπάρχουν και πολλές που θέλουν να είναι super ενυδατωμένες, ενώ μερικές ενοχλούνται. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό, σχετικά με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Το δέρμα σας είναι μεικτό, ευαίσθητο, λιπαρό εντοπίστε τις ανάγκες του, ρωτήστε κάποιον ειδικό, πειραματιστείτε μόνες σας για ένα χρονικό διάστημα και καταγράψτε τα συμπεράσματά σας και καταλήξτε σε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Υπάρχουν άπειρα προϊόντα στην αγορά, σε διάφορες μορφές-αφρός, σαπούνι, γαλάκτωμα, gel κλπ-, για όλα τα είδη προσώπου. Σίγουρα κάποιο ταιριάζει σε εσάς. 

[gallery-716249]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.