Ξεκινάμε την εβδομάδα με skincare detox

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
chriselle-lim-sk-ll-essence-pink-silk-robe-2-3-800x600.jpg

Τι πιο ιδανικό λοιπόν από το να κάνουμε skincare detox. Μία περιποίηση επιδερμίδας από τα άκρα των ποδιών μας, μέχρι τα μαλλιά θα μας αναζωογονήσει, θα προσφέρει boost ενυδάτωσης στην επιδερμίδα και θα μας χαλαρώσει, δίνοντάς μας παράλληλα ενέργεια να βγάλουμε ακόμα μία εβδομάδα στην πόλη.

Ξεκινάμε λοιπόν από ένα χλιαρό μπάνιο, στο οποίο μπορούμε να γεμίσουμε την μπανιέρα μας και να προσθέσουμε αιθέρια έλαια. Δεν ξεχνάμε να κάνουμε απολέπιση τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματος και με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Scrub Σώματος

Στα μαλλιά κάνουμε μάσκα, δίνοντας προσοχή στις άκρες και όχι τόσο στις ρίζες.

Ενυδάτωση Μαλλιών

Συνεχίζουμε με ενυδάτωση σώματος, εφαρμόζωντας λάδι ή κρέμα. Αντίστοιχα και για τα μαλλιά επιλέγουμε ιδανικά λαδάκι για τις άκρες και τις δουλεύουμε με τα δάχτυλα των χεριών μας.

Ενυδάτωση Σώματος

Όσο αναφορά στο πρόσωπο, εκεί μπορούμε να αφιερώσουμε ώρες για την ενυδάτωσή του. Εκτός από την κλασσική κρέμα, προηγείται με τη σειρά που σας τα αναφέρω το toner, το serum, λαδάκι για τις ξηρές περιοχές όπως οι ρινοπαρειακές και τέλος η κρέμα νυχτός ή ημέρας, ανάλογα με την ώρα.

Serum Προσώπου

Για να σας βοηθήσουμε, στις gallery που έχουμε προσθέσει, έχουμε συλλέξει προϊόντα που αφορούν κάθε τομέα της περιποίησης. Επιλέξτε ένα από αυτά ή διαφορετικά ανακαλύψτε τις προτάσεις μας στις DIY beauty συνταγές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα