ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το πιο συχνό skincare λάθος που κάνουμε όλες


TSVIGKOU

17 Οκτωβρίου 2017

1d8104a153054d8b05710df4f3225e02-face-reference-stunning-women.jpg

✘"Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς ένα προϊόν, τόσο περισσότερα θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου"
wrong

Αν μέχρι σήμερα συμφωνούσατε με την παραπάνω άποψη, να σας πούμε ότι είναι ένας μύθος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους skin experts-dermatologists υπάρχουν συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την επιδερμίδα, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνουμε. Πολλά από αυτά αν εφαρμόζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε κορεσμό στην επιδερμίδα και δεν έχουν αποτελέσματα. Γι αυτό αλλάζουμε τα προϊόντα περιποίησης και έτσι κρατάμε το δέρμα σε διέγερση, στην επεξεργασία νέων συστατικών. 

Προτείνεται όταν τελειώνει κάποιο προϊόν, να χρησιμοποιείτε ένα νέο και μόλις τελειώσει και αυτό να επιστρέφετε στο προηγούμενο αν είχατε καλύτερα αποτελέσματα κ.ο.κ.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικές κρέμες προσώπου που είναι διαθέσιμες στην αγορά και σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε, αρκεί να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας.

[gallery-716415]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.