ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η skincare περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα του συντρόφου σας


TSVIGKOU

20 Οκτωβρίου 2017

8512b57f0d7b1651c09a2586f9054575.jpg

 

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους ίδιους. Το βασικό βήμα που δεν πρέπει να αμελούν είναι αυτό της καθαρής επιδερμίδας. Μην περιμένετε καθημερινά να πλένουν με ειδικό καθαριστικό το πρόσωπο, πρωί και βράδυ. Μας αρκεί να ρίχνουν νερό το πρωί που ξυπνάνε και όταν κάνουν μπάνιο να πλένουν και το πρόσωπό τους. Ένα σαπούνι προσώπου μπορεί να υπάρει διαθέσιμο στο μπάνιο, για να το χρησιμοποιούν.

[gallery-717369]

Αν η επιδερμίδα του είναι λιπαρή, μπορείτε μια φορά την εβδομάδα να του κάνετε ή να του υπενθυμίζετε να κάνει scrub. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό του. Μην ξεχάσετε να του πείτε ότι οι κινήσεις είναι απαλές και όχι βίαιες.

Τέλος μπορείτε να του αγοράσετε τη δική του ενυδατική κρέμα. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα-κάποια από αυτά, ακολουθούν στην gallery παρακάτω-, τα οποία είναι για ανδρικές επιδερμίδες. Αφήστε την στο μπάνιο και αν δεν είναι τυπικός, υπενθυμίστε του αραιά και που ότι αυτό το προϊόν είναι για το πρόσωπό του.

[gallery-717660]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.