ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αναβαθμίσουμε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας;


TSVIGKOU

11 Δεκεμβρίου 2017

89a8725530f30537c5ac1d78d37c2329-photography-ideas-twin-fashion-photography.jpg

Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και στην επιδερμίδα. Κάποιες μέρες μπορεί να είναι χλωμή, να μην έχει λάμψη, τα χαρακτηριστικά να έχουν καθοδική πορεία και να δείχνουμε κουρασμένες. Σίγουρα έχει τύχει να σας ρωτήσουν "Όλα καλά; Δείχνεις κάπως ταλαιπωρημένη." Αυτή είναι μία ακόμη ένδειξη ότι η επιδερμίδα έχει χάσει την ενέργειά της και χρειάζεται ένα boost για να ανακτήσει τη λαμπερή, υγιή της όψη.

Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί ακόμα και όταν έχουμε τηρήσει κατά γράμμα τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Ακόμα δηλαδή και αν έχει γίνει σωστός καθαρισμός, έχουμε βάλει serum, έχουμε απλώσει ενυδατική, έχουμε χρησιμοποιήσει εξειδικευμένα προϊόντα για την ενυδάτωση ευαίσθητων περιοχών όπως είναι τα μάτια και τα χείλη.

Άραγε υπάρχει και για την περιποίηση της επιδερμίδας κάποιο προϊόν αντίστοιχο με τις βιταμίνες και τους energy χυμούς που δίνουμε στον οργανισμό μας, όταν δεν έχουμε δυνάμεις;

Σαφέστατα και υπάρχουν και το όνομά τους περιγράφει ακριβώς το ρόλο τους. Ο λόγος για τα "BOOSTERS" ή αλλιώς τα προϊόντα που ενεργοποιούν, δίνουν ώθηση στην επιδερμίδα για να ανακτήσει ξανά τις δυνάμεις της και να βελτιώσει θεαματικά την όψη της.

Προσωπικά να σας πω ότι στα 28 μου χρόνια, παρ'ότι τηρώ την περιποίηση της επιδερμίδας μου καθημερινά, αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα ξηρότητας και αφυδάτωσης. Ιδιαίτερα όταν ο καιρός αλλάζει απότομα και από τη λιακάδα, έρχεται το τσουχτερό κρύο, το δέρμα μου χρειάζεται άμεσα boost για να αποκτήσει την ενυδατωμένη, υγιή όψη. Η λύση λοιπόν ήρθε από τα "CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE" της FREZYDERM και συγκεκριμένα από το "HYALURONIC ACID CREAM BOOSTER".
Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει εύκολα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Όπως ήδη γνωρίζετε, το υαλουρονικό οξύ είναι το βασικό συστατικό που ενυδατώνει την επιδερμίδα μας.
Εφαρμόζω λοιπόν το booster πριν την καθημερινή μου κρέμα και έτσι προσφέρω μια γερή δόση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα μου, αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τόσο σε εμένα, όσο και στους γύρω μου από την πρώτη στιγμή.

Όπως ακριβώς έχω γεμάτη την κουζίνα μου με φρούτα και βιταμίνες για να προσφέρω στον οργανισμό μου ενέργεια, τις ημέρες που το χρειάζεται αλλά και σε καθημερινή βάση για πρόληψη, έτσι και το ντουλάπι του μπάνιου μου είναι γεμάτο με CREAM BOOSTERS που καλύπτουν διάφορες ανάγκες της επιδερμίδας μου, όπως αφυδάτωση, λάμψη, δυσχρωμίες κ.λπ.

Εγώ βρήκα τo booster που χρειάζεται η επιδερμίδα μου και σας προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αρκεί να μπείτε στο http://www.frezydermboosters.gr/ και να ανακαλύψετε το δικό σας πρωτόκολλο ομορφιάς με την υπογραφή της FREZYDERM. Βάλτε την ηλικία σας, επιλέξτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και θα μάθετε το booster ή τα boosters που θα αναβαθμίσουν την καθημερινή περιποίησή σας για να μη σας πει κανείς ποτέ ξανά ότι δείχνετε κουρασμένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.