ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Elegant Beauty: Ο χώρος αισθητικής που προσαρμόζεται στις γυναικείες ανάγκες


TSVIGKOU

30 Ιανουαρίου 2018

165829.jpg

Το Elegant Beauty είναι ένα μέρος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που αναζητά μόνο το καλύτερο. Ένας χώρος υψηλής με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, αναζωογονεί, ισορροπεί, σχεδόν "κακομαθαίνει" όλες τις γυναίκες, μέσα από θεραπείες που είναι εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ανακαλύψτε θεραπείες σώματος αλλά και προσώπου. Από την basic απολέπιση που χρειαζόμαστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι τη θεραπεία λιπόλυσης στο Οβάλ ENDERMOLIFT και την αντιρυτιδική θεραπεία ENDERMOLIFT, οι παροχές για το σημείο του προσώπου είναι πολλές και καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Αντίστοιχα για το υπόλοιπο σώμα, ανακαλύψτε ολικές θεραπείες για κυτταρίτιδα, λιποδιάλυση, ανόρθωση ή σύσφιξη αλλά και μεμονωμένες για το στήθος ή τα μπράτσα.

Επίσης η ανεπιθύμητη τριχοφυϊα στο Elegant Beauty έχει πολλούς τρόπους αντιμετώπισης, laser, IPL ή με κερί.

Τέλος το Διαιτολογικό Τμήμα προσφέρει εξατομικευμένα, επιστημονικά προγράμματα Διατροφής που βασίζονται στις πιο σύγχρονες συστάσεις των παγκόσμιων οργανισμών υγείας και του υπουργείου υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.elegantbeauty.gr.

Extra Info: Στο Elegant Beauty υπάρχει ποικιλία θεραπειών και για τους άνδρες, γιατί ο τομέας της ομορφιάς δεν αφορά μόνο τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.