ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί πρέπει να επενδύουμε σε ποιοτικά προϊόντα ντεμακιγιάζ;


TSVIGKOU

27 Φεβρουαρίου 2018

matthew-kane-365718-unsplash.jpg

Και δεν αρκεί να βρούμε μόνο το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ, που ταιριάζει στον τύπο δέρματος και αφαιρεί κάθε ίχνος makeup ή λιπαρότητας. Επενδύουμε πάντα και στο υλικό (δίσκο ντεμακιγιάζ) που θα εφαρμόσουμε το οποιοδήποτε γαλάκτωμα ή άλλο υγρό προϊόν.

Η SEPTONA όλα αυτά τα χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γυναικεία περιποίηση και συγκεκριμένα στον τομέα του ντεμακιγιάζ. Ένα από τα τελευταία προϊόντα της SEPTONA είναι οι δίσκοι διπλής όψης SEPTONA Daily Clean Sensitive Touch DUO, οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένο καθαρισμό. Διαθέτουν δύο πλευρές, κάθε μία εξειδικευμένη για συγκεκριμένα μέρη του προσώπου. Η ροζ είναι ιδανική για τα μάτια και γενικότερα για όλες τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και η λευκή προτείνεται για όλο το πρόσωπο. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι αποτελούνται από 100% φυσικό βαμβάκι και περιέχουν πρωτεΐνη μεταξιού, ιδανικοί στο να προσφέρουν έξτρα απαλό ντεμακιγιάζ. Βλέπετε είναι πολύ σημαντικό να μην ερεθίζουμε ούτε στο ελάχιστο το δέρμα μας, όταν ξεβαφόμαστε.
Από την πρώτη στιγμή που θα τους χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε πόσο ιδιαίτερα εύκολοι είναι στη χρήση καθώς διαθέτουν ραμμένες άκρες, ώστε να μη χνουδιάζουν και να μη διαλύονται.


Όπως όλη η σειρά δίσκων ντεμακιγιάζ Septona, τα παραπάνω προϊόντα είναι υποαλλεργικά, μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα.


Διατίθενται με προσφορά στους στρογγυλούς δίσκους 70+50% δωρεάν προϊόν & στους Οβάλ δίσκους 40+50% δωρεάν προϊόν.

Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμοι και οι δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψης SEPTONA Daily Clean με ραμμένες άκρες. Είναι εξίσου εξαιρετικά απαλοί από 100% φυσικό βαμβάκι και δαθέτουν ραμμένες άκρες με αποτέλεσμα να είναι έξτρα ανθεκτικοί χωρίς να χνουδιάζουν και να διαλύονται.

Διατίθενται με προσφορά στους στρογγυλούς δίσκους 60 τεμ+60 τεμ δώρο & στους Οβάλ δίσκους 40+50% δωρεάν προϊόν

H SEPTONA είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που έχει κάνει έντονη την παρουσία της στην ελληνική αγορά εδώ και 42 χρόνια. Τα προϊόντα της δραστηριοποιούνται στην προσωπική υγιεινή και στην ατομική φροντίδα παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε 70 χώρες και στις 5 ηπείρους.
Προϊόντα ελληνικών προδιαγραψών με αυστηρή διασφάλιση ποιότητας και με σημαντικές πιστοποιήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.