ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#DidYouKnow: Ποιο είναι το αγαπημένο skincare προϊόν των Γαλλίδων;


TSVIGKOU

14 Μαρτίου 2018

christopher-campbell-179450-unsplash.jpg

Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στη Γαλλία, είδαμε ότι τα French girls χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους περισσότερο το καθαριστικό νερό, γνωστό και ως micellar water από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. 

[gallery-718131]

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα ολοένα και περισσότερες γυναίκες επενδύουν σε αντίστοιχο προϊόν, ακόμα όμως δεν είναι best seller όπως είναι το γαλάκτωμα για παράδειγμα. Αξίζει να πούμε σε αυτό το σημείο ότι οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το micellar water είναι ο πρωταθλητής πολλαπλών εργασιών καθαρισμού, αφού αφαιρεί γρήγορα το μακιγιάζ, αναζωογονεί το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μικρή δόση ενυδάτωσης. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που έχουν πιο λιπαρές φόρμουλες, είναι εξαιρετικά απαλό, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα, καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να απογυμνώνει την επιφάνεια όλων των φυσικών ελαίων που κάνουν την επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε 8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες:

[gallery-718037]

Μήπως λοιπόν πρέπει να εμπιστευτούμε τις Γαλλίδες;

Αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό προσώπου. Απλά προσθέτουμε στην καθημερινή μας περιποίηση και το καθαριστικό νερό. 

Δείτε ακόμη την πιο μοντέρνα εκδοχή του αγαπημένου, κλασσικού Γαλλικού μανικιούρ:

[gallery-717568]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.