ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η μαγεία του να δημιουργείς δικό σου άρωμα


TSVIGKOU

15 Μαΐου 2018

yago-rivero-625332-unsplash-1.jpg


Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται ένα από τα σημεία που εφαρμόζω το άρωμά μου είναι και τα μαλλιά μου και να σας πω την αλήθεια νομίζω γι αυτό πάντα όλοι αναρωτιούνται γιατί μυρίζω τόσο όμορφα. Μόλις μερικές σταγόνες εκεί αρκούν για διάρκεια ωρών.

Το τελευταίο διάστημα έχω πάθει εμμονή με το γιασεμί. Θέλω τα πάντα γύρω μου να έχουν αυτή τη λουλουδένια μυρωδιά, καθώς μου θυμίζει έντονα καλοκαίρι. Έχω γεμίσει τα βάζα στο σπίτι μου, αγόρασα σαπούνι χεριών με αυτό το λουλούδι και φυσικά αναζητώ και ένα τέτοιο άρωμα για εμένα. Πέρασαν αρκετές ημέρες μέχρι να το βρω, αφού μύρισα δεκάδες floral αρώματα και δεν με ικανοποιούσε κανένα στο 100%.

Αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου άρωμα, στο "Zoniou Perfume Creators". Τα βήματα ήταν τόσο απλά, σχεδόν παιχνιδάκι.


  1. Αρχικά επισκέφθηκα το site www.zoniou.gr
  2. Στη συνέχεια επέλεξα από την κατηγορία "PERFUMES", στο "CREATIONS BY YOU", την επιλογή "Φτιάξτε το δικό σας άρωμα"
  3. Έκανα click πάνω στο "WOMAN" καθώς το άρωμα που θέλω είναι γυναικείο
  4. Στο βήμα 1 πάτησα την κατηγορία "FLORAL"
  5. Στο βήμα 2 επέλεξα η βάση για το άρωμά μου να είναι φυσικά... "Γιασεμί"
  6. Πρόσθεσα και μία έξτρα νότα, αυτή του μεταξιού
  7. Στο επόμενο βήμα έδωσα και την ονομασία στο άρωμα που δημιούργησα εγώ και αυτή ήταν "Tina'Senses"
  8. Στο τελευταίο βήμα επέλεξα τη συσκευασία των 100ml, ενώ στο είδος έκανα click στο box e-shop

Ένα click στο ροζ κουτί "buy" ήταν το τελευταίο που χρειαζόταν για να καταχωρήσω τα στοιχεία μου και να λάβω σε δύο ημέρες το άρωμα που δημιούργησα εγώ.

Όταν έλαβα την παραγγελία μου, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα unboxing που έχω κάνει ποτέ. Το μπουκάλι έλεγε πάνω "Tina'Senses" και ήταν η ταυτότητα του πρώτου αρώματός μου, ένα άρωμα που δημιούργησα μόνη μου. Όσο για τη μυρωδιά του ήταν καλύτερη από αυτή που φανταζόμουν. Έκρυβε μέσα της τις νότες του καλοκαιριού, όπως τις έχω εγώ στο μυαλό μου. Μερικά ψεκάσματα επάνω μου-και κυρίως στα μαλλιά μου-αρκούσαν για να μυρίζω γιασεμί. Ενώ οι νότες από μετάξι, έδιναν το δικό τους στίγμα και έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστό το άρωμά μου.

Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα έχει γενέθλια ο σύζυγός μου και γνωρίζω καλά ότι λατρεύει τα ξυλώδη αρώματα και συγκεκριμένα το σανδαλόξυλο. Θα ακολουθήσω τα ίδια βήματα για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού αρώματος, δώρου για εκείνον με τη διαφορά ότι θα επιλέξω "MAN" στην αρχή και στο τέλος θα ζητήσω συσκευασία δώρου!

Σας προκαλώ να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο συστατικό και να το φτιάξετε με μερικά clicks εδώ. Από την πρώτη στιγμή που θα μυρίσετε τη δημιουργία σας θα το λατρέψετε και δύσκολα θα το απαρνηθείτε για να επιλέξετε κάποιο άλλο άρωμα.


Εκτός από ηλεκτρονικά μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Zoniou:

Θεσσαλονίκη

Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Τ 2310 251 925

Βίκτωρος Ουγκώ 9 & Βεροίας, Τ 2310 518 450

Μυτιλήνη

Σαπφούς 3, Τ 22511 03 248

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.