ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μία συμβουλή για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος


TSVIGKOU

21 Ιουνίου 2018

jernej-graj-656657-unsplash.jpg

Όλες φέρουν αποτέλεσμα, αρκεί να βρούμε τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο επιδερμίδας μας και να τα χρησιμοποιούμε όταν και όπως πρέπει.

Διαβάστε ακόμη:"Τι είναι το solid shampoo και γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε;"

 

Αν πρέπει ωστόσο να επιλέξουμε μία θεραπεία ή μάλλον ένα προϊόν το οποίο προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος τότε θα αναφερθούμε στο αντηλιακό. Είναι το προϊόν που δεν πρέπει καμία και για κανένα λόγο να αμελεί στην καθημερινότητά της, χειμώνα, καλοκαίρι. Μετά τον καθαρισμό, μετά το serum και την ενυδατική και πριν το μακιγιάζ, απλώνουμε μία γενναιώδορη ποσότητα αντηλιακό προσώπου σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός μας που είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χέρια μας, όταν οδηγούμε. 

Δεν ξεχνάμε να το ανανεώνουμε ανά 2 ώρες στην παραλία αλλά και μετά από βουτιά ή αν έχουμε ιδρώσει αρκετά. Επιλέγουμε προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας και το εφαρμόζουμε καθημερινά, ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά ή βρέχει.

Διαβάστε ακόμη:"#60SecondsofBeauty: Οι makeup πινελιές που θα αναδείξουν το κόκκινο κραγιόν"

Σίγουρα δεν είναι κάτι που δε γνωρίζετε, ωστόσο σίγουρα υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που αμελεί την καθημερινή αντηλιακή προστασία. Αν σκεφτείτε ότι είναι η βασική λύση για να εμποδίσετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τότε σίγουρα θα το σκεφτείτε δεύτερη φορά, αν πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας, χωρίς αντηλιακό.

[gallery-718259]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.